|
Przesunięty przez: bidżej 20 Wrz 2010, 11:46 |
[MK5] Poradnik - elektryczne otwieranie bagażnika w mk5 |
Autor |
Wiadomość |
JoeMix

Model: Ford Fiesta Mk7`09
Wersja: Titanium
Silnik: 1.4Duratec/96KM
Wiek: 44 Dołączył: 23 Maj 2004 Posty: 12076 Skąd: Konstantynów
|
Wysłany: 14 Cze 2012, 15:04
|
|
|
Przecież jest już o tym wszystko,,, jak czytam takie pytania to zastanawiam się czy coś odpisywać bo to tak jak by kierowca się zapytał czy lewy pedał to sprzęgło,,, i trzeba naciskać by zmienić bieg. |
_________________ Trist, yem nu enske ya vehatvase. Da! |
|
|
|
 |
Puff
Forumowy Maruda

Model: Ford Fiesta Mk5`00
Wersja: Fun
Silnik: 1.8DI/75KM
Imię: Dawid
Wiek: 38 Dołączył: 22 Cze 2008 Posty: 5740 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 14 Cze 2012, 16:02
|
|
|
Jak naprawdę to jest tak niejasne, to zajrzyj w mój temat odnośnie tej samej kwestii - masz tam schemat podłączenia przy przycisku + ścieżkę prowadzenia przewodu/przewodów - nic więcej do szczęścia nie trzeba... |
_________________ "Rób to, co kochasz, żyj jak chcesz i nie patrz na to, co mówią inni,
bo jeśli zaczniesz działać tak, jak chcą inni, to będziesz żyć dla innych, a nie dla siebie."
Wierny osiołek pochłania jedynie
|
|
|
|
 |
lvzz
Model: Ford Fiesta Mk5`02
Wersja: Basic
Silnik: 1.3/58KM
Imię: Rafał
|
Wysłany: 14 Cze 2012, 16:34
|
|
|
Dzieki za odpowiedz, mimo wszystko. Widocznie jestem dzieckiem specjalnej toski i nie mam poziomu iq dody. Zatem kalam sie i przepraszam: Nie doczytalem!
PS.Jak czytam takie odpowiedzi to sie zastanawiam czy nie latwiej napisac "nie/tak" niz dziobac o braku inteligencji pytajacego. No ale podniesc sobie poczucie wartosci kosztem innych - bezcenne. |
|
|
|
 |
JoeMix

Model: Ford Fiesta Mk7`09
Wersja: Titanium
Silnik: 1.4Duratec/96KM
Wiek: 44 Dołączył: 23 Maj 2004 Posty: 12076 Skąd: Konstantynów
|
Wysłany: 14 Cze 2012, 16:41
|
|
|
Podpowiedzieć coś komuś kto nie ma podstawowej wiedzy w danej dziedzinie,,, i może sobie sfajczyć auto czy zrobić krzywdę - równie bezcenne |
_________________ Trist, yem nu enske ya vehatvase. Da! |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|