transmiter FM |
Autor |
Wiadomość |
hans666 [Usunięty]
|
Wysłany: 8 Wrz 2006, 08:52 transmiter FM
|
|
|
http://www.allegro.pl/ite...3_w_aucie_.html
przykladowa aukcja, chcialbym zasiegnac porady czy warto sie w to pakowac..jak jest z jakoscia odtwarzanej muzyki przez to ustrojstwo...a w zasadzie przez radioodbiornik przez fale FM |
|
|
|
 |
dtm [Usunięty]
|
Wysłany: 8 Wrz 2006, 09:00
|
|
|
Ja mam podobne urządzonko, i kiedyś już o nim pisałem. Ja jestem zadowolony. Jak chcesz to jakoś w przyszłym tygodniu będę w krakowie to możemy się umówić i przetestujesz u siebie. A wracając do tematu to lepiej to działa niż np ta kaseta do podłączenia mp3.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
hans666 [Usunięty]
|
Wysłany: 8 Wrz 2006, 09:59
|
|
|
fajnie, chetnie bym posluchal jak to gra zanim kupie troche sie obawiam o jakosc dzwieku, w ten weekend bede w Nowym Saczu, czy ten twoj transmiter tez dziala na gniazdo zapalniczki? i ma wejscie USB? |
|
|
|
 |
Mackoooo

Model: Ford Fiesta Mk3`95
Wersja: Classic
Silnik: 1.1/53KM
Wiek: 40 Dołączył: 28 Sie 2005 Posty: 40 Skąd: KRAKÓW -RUCZAJ-
|
Wysłany: 8 Wrz 2006, 11:01
|
|
|
dtm, ja tez chce sie zgadac i to wyprobowac POniewaz ja kupiłem takie triko ale cos chodzic nie chce ;P |
|
|
|
 |
dtm [Usunięty]
|
Wysłany: 8 Wrz 2006, 13:30
|
|
|
hans666 napisał/a: | fajnie, chetnie bym posluchal jak to gra zanim kupie troche sie obawiam o jakosc dzwieku, w ten weekend bede w Nowym Saczu, czy ten twoj transmiter tez dziala na gniazdo zapalniczki? i ma wejscie USB? |
Tak ma wejscie usb i działa z zapalniczki, a kiedy dokładnie będziesz w sączu??
Mackoooo to może jakiś mały spocik w przyszłym tygodniu w końcu bym, się wybrał a będę w krakowie napewno od poniedziałku do środy, a może troszkę dłużej |
|
|
|
 |
hbr

Model: Inne auto
Wersja: Ghia
Silnik: Inny
Imię: Hubert
|
Wysłany: 8 Wrz 2006, 23:23
|
|
|
Ja ostatnio kupiłem. Obcina częstotliwości (dźwięk coś a'la radio na falach długich), generuje trzaski i ultradźwięki. |
_________________ --== fkp wawa team ==--
"Fords are magnificent in every word" J. Clarkson |
|
|
|
 |
dtm [Usunięty]
|
Wysłany: 9 Wrz 2006, 00:06
|
|
|
hbr napisał/a: | Ja ostatnio kupiłem. Obcina częstotliwości (dźwięk coś a'la radio na falach długich), generuje trzaski i ultradźwięki. |
hmm dziwne, ja nie mam takich problemów |
|
|
|
 |
Grabarz

Model: Ford Fiesta Mk4`98
Wersja: Inna
Silnik: 1.3/58KM
|
Wysłany: 28 Mar 2008, 09:27
|
|
|
Powiem Wam, że kupiłem sobie taki transmiter nowej generacji na karty SD/MMC, usb, który spełnia zadanie odtwarzacza mp3, ma zakres częstotliwości maksymalny (zmiana co 0,1 MHz), do tego ma pilota i wyświetlacz LCD.
No i przy tym poprzednim transmiterze wypada zarąbiście. Jakość dźwięku już jest stereo, equalizer robi swoje a przy tym jest wygodny bo tylko wtyka się go w gniazdo zapalniczki bez dodatkowych kabli i urządzeń, no i nie trzeba martwić się o baterie.
Polecam niezdecydowanym |
_________________ Po czym poznać idiotę ? Po tym, że ze wszystkiego potrafi żartować |
|
|
|
 |
Gilgamesz

Model: Ford Fiesta Mk4`97
Wersja: Family
Silnik: 1.25i/75KM
Imię: Daniel
|
Wysłany: 28 Mar 2008, 09:49
|
|
|
ile Cie taka zabawka kosztowala ? ja kupilem sobie tez transmiter ale za 30 zl no i nie bardzo to smiga... grac gra ale jakosc lipna :( |
_________________  |
|
|
|
 |
Grabarz

Model: Ford Fiesta Mk4`98
Wersja: Inna
Silnik: 1.3/58KM
|
Wysłany: 28 Mar 2008, 11:01
|
|
|
Sam transmiter kosztował 44zł + karta 2GB za 30zł. Także wydatek niewielki. Tym bardziej, że ja nie chcę radia na mp3, bo nie widzi mi się wyciągany panel - za leniwy jestem, a zmieniarka to spory wydatek. |
_________________ Po czym poznać idiotę ? Po tym, że ze wszystkiego potrafi żartować |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.