[quote="Olomoto"]Oponka prawie nowa a amortyzator nowy. Poprzedni właściciel wymieniał. Ale czy to nie dziwne żę nie dzieje się to przy dużych prędkościach jak np. jade 100 czy 120 km/h?? Co z tym zrobić bo to raczej nie amortyzator ani opona bo są nowe...
[ Dodano: Pią Lip 28, 2006 01:15 ]
[quote="Olomoto"]Samochodzik odebrałem od kupla z warsztatu i właśnie wruciłem bo gadaliśmy jeszcze. Powiedział, że najprawdopodobniej jest to spowodowane tym, że z boku (tam gdzie nie ma już bieżnika) oponki są takie pofałdowane tzn. mają takie jakby wybrzuszenia. Powiedział mi że jak mi to jakos strasznie nie przeszkadza to można jeśdzić a jak chce to koniecznie wyeliminować to nowe oponki...
Chyba się pogubiłem. banghead
jaczylibodzio [Usunięty]
Wysłany: 28 Lip 2006, 08:55
Szczerze mowiac to ja bym Ci polecal to jednak wymienic jak najszybciej bo pozniej pojda do wymiany rowniez lozyska...
Olomoto [Usunięty]
Wysłany: 28 Lip 2006, 10:49
samochodem przejechał się brat qmpla (dobry mechanik) i powiedział że mam sie nie przejmować tylko gdyby sie nasiliło to mam sie zgłosić...