Regulacja fotela kierowcy |
Autor |
Wiadomość |
klimas
Wersja: Ambiente
Silnik: 1.3/58KM
|
Wysłany: 8 Lut 2016, 11:43 Regulacja fotela kierowcy
|
|
|
czy jest szansa,że w mkVI 2005 nie ma regulacji fotela kierowcy góra/dół? mam tam jedną wajchę do przesuwania fotela,znalazłem jakąś instrukcję w necie ,że niby można nią przesunąć w górę w dół ale u mnie to nie działa i nie wiem czy jest popsute czy poprostu czegoś takiego nie ma.
Nie chcę żeby po moich próbach została mi ręce |
|
|
|
 |
Parzych
Prince of Biłgoraj 2012

Model: Ford Fiesta Mk6`06
Silnik: 1.6Duratec 100KM
Imię: Jacek
Wiek: 51 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 8085 Skąd: WawaTeam/Praga
|
Wysłany: 8 Lut 2016, 16:46 regulacja fotela kierowcy
|
|
|
klimas napisał/a: | czy jest szansa,że w mkVI 2005 nie ma regulacji fotela kierowcy góra/dół? | Jest szansa, uboższe wersje nie miały regulacji wysokości siedziska...
Do regulacji góra/dół jest plastikowa wajcha z lewej strony fotela, jeśli ją masz a nie działa, widocznie coś się spierniczyło... |
_________________ BARDZO PROSZĘ O NIE MĘCZENIE MNIE NA PW (ANI PRZEZ GG) PROŚBAMI DORADZENIA W SPRAWIE ZAKUPU AUTA (ANI W SPRAWACH MECHANIKI/ELEKTRYKI OGÓLNEJ I CAR AUDIO), NIE ZNAM SIĘ I MAM JUŻ DOŚĆ PISANIA TEGO KAŻDEMU!!! OD TEGO SĄ TEMATY W DZIALE "PRZED ZAKUPEM (ORAZ MECHANIKA/ELEKTRYKA/CAR AUDIO)"!!! DZIĘKUJĘ, DOBRANOC...
F16 w obiektywie Krzyśka Palińskiego
 |
|
|
|
 |
klimas
|
Wysłany: 9 Lut 2016, 18:48 regulacja fotela kierowcy
|
|
|
nie nie mam :(
wersja z klimą ale korby zamiast prądu w drzwiach więc zakładam,że to ta uboższa wersja :/ |
|
|
|
 |
ratownik
Wersja: Basic
|
Wysłany: 9 Lut 2016, 22:11 regulacja fotela kierowcy
|
|
|
większość wersji to golasy.U mnie też jest klima, ale regulacji nie ma. |
|
|
|
 |
pawel182
Model: Ford Fiesta Mk6`05
Wersja: Inna
Silnik: 1.25i/75KM
|
Wysłany: 12 Lip 2016, 18:55 Regulacja fotela kierowcy
|
|
|
Regulacje wysokości możesz sobie dołożyć. Temat przerabialem zakładając regulacje na oba fotele z przodu. |
_________________ Nic nie zastąpi dużej pojemności, a od dużej pojemności lepsza jest tylko....jeszcze większa pojemność |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.