|
Zamknięty przez: Parzych 20 Mar 2015, 23:45 |
Nie pali |
Autor |
Wiadomość |
k0p4cz
Model: Ford Fiesta Mk6`03
Wersja: Inna
Silnik: 1.4/73KM
|
Wysłany: 20 Mar 2015, 16:38 Nie pali
|
|
|
Witam, kupiliśmy z żoną nie dawno forta fieste w którym nie działała zapalniczka, wiec w końcu jak znalazłem trochę wolnego czasu poszedłem obejrzeć bezpieczniki, zmieniłem bezpiecznik od zapalniczki która teraz działa, ale? Tak, właśnie to ale, gdy przekręcam kluczyk świeci mi tylko kontrolka (czerwona kłódka z samochodem), co wyczytałem w jednym temacie, że jak nie odpalę samochodu to ona świeci cały czas, więc ok. Natomiast moje radio zostało rozkodowane(radio fabrycznie wbudowane), nie działa, mam tylko podać jakiś kod. Sprawdziłem bezpieczniki wszystko gra, co może powodować tą usterkę?
[ Dodano: Pią Mar 20, 2015 19:37 ]
immobilizer, poszedł jeden bezpiecznik |
|
|
|
 |
Parzych
Prince of Biłgoraj 2012

Model: Ford Fiesta Mk6`06
Wersja: Ambiente
Silnik: 1.6Duratec 100KM
Imię: Jacek
Wiek: 51 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 8085 Skąd: WawaTeam/Praga
|
Wysłany: 20 Mar 2015, 23:45
|
|
|
Chłopie, ogarnij się, jakiego k0p4cz napisał/a: | forta fieste |
Reszta tekstu również do poprawki, temat zamykam, jak będziesz chciał poprawić byki i uzyskać pomoc, napisz do mnie na PW... |
_________________ BARDZO PROSZĘ O NIE MĘCZENIE MNIE NA PW (ANI PRZEZ GG) PROŚBAMI DORADZENIA W SPRAWIE ZAKUPU AUTA (ANI W SPRAWACH MECHANIKI/ELEKTRYKI OGÓLNEJ I CAR AUDIO), NIE ZNAM SIĘ I MAM JUŻ DOŚĆ PISANIA TEGO KAŻDEMU!!! OD TEGO SĄ TEMATY W DZIALE "PRZED ZAKUPEM (ORAZ MECHANIKA/ELEKTRYKA/CAR AUDIO)"!!! DZIĘKUJĘ, DOBRANOC...
F16 w obiektywie Krzyśka Palińskiego
 |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|