Przesunięty przez: molu 15 Sie 2006, 11:14 |
Pyle czy Magnat? |
Autor |
Wiadomość |
RzEzNiK

Wersja: Inna
Silnik: Inny
Wiek: 42 Dołączył: 14 Sty 2005 Posty: 81 Skąd: Kielce-Kraków
|
Wysłany: 24 Maj 2006, 01:43 Pyle czy Magnat?
|
|
|
No to tak jak w temacie , zastanawiam sie nad zaileniem mojej samorobki skrzynki z glosnikiem niewiadomych parametrow narazie gra , ale zapragnelo mi sie wzmaka i sie zastanawiam czy Magnat classic 360 /Magnat BULL POWER 4600 czy Pyle qa 4400X , oba modele wysypaly sie na allegro jak grzybki po deszczu a sa bardzo przystepne cenowo a ze 4 kanaly to i sie midbasy w drzwiach posili...Czy ktos ma jakies zdanie o tych wzmakach ??
Pomozcie |
_________________ Co mozna zrobic z grapefruta,kota i noża?
---==::: RzEzNiK i jego śmigająca kanapa:::==---
Kielce - Kraków
2.0 16v + LPG
.: frakcja małopolska :. - AKTYWNIE |
|
|
|
 |
kratek

Model: Ford Fiesta Mk3`95
Silnik: 1.8D/60KM
Imię: Michał
Wiek: 42 Dołączył: 14 Sie 2005 Posty: 146 Skąd: wielkopolska
|
Wysłany: 24 Maj 2006, 07:16
|
|
|
Jesli chcesz zasilic skrzynie - to predzej poleciłbym jakąś mocną dwukanałówke - i dac ją w mostek...bo 4 kanały nie bardzo nadają sie do napędzania suba. Nie wiem jakie glosniki chcesz podlączyc - ale taki magnat spokojnie nada sie do napędzenia midbasów - tyle z mojej strony acha jakby ten glosnik ze skrzynki okazał sie dosc mocny - polecam monoblok sinuslive SL - A500 Pozdro |
_________________ ..:::Projekt Futura:::.
..:::Diesel TEAM:::...
..:::Fabka TDI:::.....
..::WIELKOPOLSKI SQUAD FKP::.. |
|
|
|
 |
jaczylibodzio [Usunięty]
|
Wysłany: 24 Maj 2006, 12:09
|
|
|
Jak juz to magnat. Pyle to ta sama polka co "buszmen". I dobrze cI kolega radzi, lepiej mocny dwukanalowy jak jakas czterokanalowka. |
|
|
|
 |
Artone^ [Usunięty]
|
Wysłany: 24 Maj 2006, 14:28
|
|
|
bierz magnata 2 kanalowego :] dobre i jedyne słuszne |
|
|
|
 |
Fordon

Model: Ford Fiesta Mk3`94
Silnik: ST 170
Imię: Konrad
|
Wysłany: 24 Maj 2006, 16:51
|
|
|
jaczylibodzio napisał/a: | Jak juz to magnat. Pyle to ta sama polka co "buszmen". I dobrze cI kolega radzi, lepiej mocny dwukanalowy jak jakas czterokanalowka. |
Ze co :yyy: Chyba kolega wstal nie ta noga... Pyle jest to jedne z bardziej uznanych sprzetow na rynku USA... wiec porownanie do buszmena troszkq ci nie wyszlo... Moze jeszcze MTX-a porownasz do Alpharda ??
Z reszta jesli nie wierzysz... to polecam dopytac sie w firmach ktore naglasniaja auta lub poszukaj na necie...
Ja osobiesie mam takie zdanie Magnat jest to najtanszy sprzet markowy ktory gra nad wymiar dobrze w stosunku co do ceny... na tomiast Pyle to juz inna klasa...
Pozdrawiam |
|
 |
jaczylibodzio [Usunięty]
|
Wysłany: 24 Maj 2006, 17:04
|
|
|
A ja polecam zajac sie sekcja zwlok takich glosnikow. Robie w tym i mozesz mi wierzyc lub nie ;-) W obudwu w przypadku niskotonowych glosnikach cewki podczas "gry" wyskakuja poza magnes glosnika. I to ma byc dobry jakosciowo glosnik? |
|
|
|
 |
Fordon

Silnik: ST 170
Imię: Konrad
|
Wysłany: 24 Maj 2006, 17:15
|
|
|
Cytat: | ale zapragnelo mi sie wzmaka i sie zastanawiam czy Magnat classic 360 /Magnat BULL POWER 4600 czy Pyle qa 4400X |
Mowa o wznacniaczu a nie o glosnikach... glosnikow nie oceniam bo nie znam ani Pyle ani Magnata co soba prezentuja...
Pozdawiam |
|
 |
jaczylibodzio [Usunięty]
|
Wysłany: 24 Maj 2006, 17:20
|
|
|
ups... tak to jest jak sie z pracy wraca zmeczony |
|
|
|
 |
molu

Model: Inne auto
Wersja: Ghia
Silnik: 1.8i16V/130KM
|
Wysłany: 24 Maj 2006, 23:13
|
|
|
Mam takiego pylaka 4400 i chodzil u mnie na przód na hertze i na suba w mostku i dosyc dawal rade 8) Teraz chodzi zmostkowany na sam przód-i jest duzo lepiej :evil: Na pewno nie jest to jakas super pólka cenowa Sa lepsze
pozdro |
|
|
|
 |
RzEzNiK

Silnik: Inny
Wiek: 42 Dołączył: 14 Sty 2005 Posty: 81 Skąd: Kielce-Kraków
|
|
|
|
 |
maerik

Silnik: 1.4i/71KM
|
Wysłany: 25 Maj 2006, 01:34
|
|
|
Wez PYLE - moim zdaniem jest lepszy. |
|
|
|
 |
andrew [Usunięty]
|
Wysłany: 25 Maj 2006, 08:59
|
|
|
ja bym proponował
 |
|
|
|
 |
molu

Model: Inne auto
Wersja: Ghia
Silnik: 1.8i16V/130KM
|
|
|
|
 |
Żuraw [Usunięty]
|
Wysłany: 4 Cze 2006, 13:41
|
|
|
MAGNAT to MAGNAT kumpel ma w eskorcie na tylnej półce zamontowane chodza zajebiscie rejestracje tylko pierdza dał za nie 170zł na alegro ładne maskownice i efekt az milo wlańczac łupane :cry: |
|
|
|
 |
Kacper [Usunięty]
|
Wysłany: 4 Cze 2006, 17:12
|
|
|
Żuraw napisał/a: | MAGNAT to MAGNAT kumpel ma w eskorcie na tylnej półce zamontowane chodza zajebiscie rejestracje tylko pierdza dał za nie 170zł na alegro ładne maskownice i efekt az milo wlańczac łupane :cry: |
ma wzmacniacze na tylnej półce ? dwa ? zajebiscie, i tak chodzą ze az rejestracja pierdzi ? nie no super,a na przyszłość to czytaj o czym mowa, a nie tylko "magnat czy pyle"...bo tutaj rozmowa jest o wzmacniaczach, a nie głośnikach...
ja sam polecałbym pyle, najlepiej weź od molu, będziesz miał pewny wzmacniacz (napewno go dostaniesz - zaden przekret, i kolega siedzi w car-audio takze byle czego nie kupuje )
Pozdrawiam
KACPER |
|
|
|
 |
|