Przesunięty przez: szynszyl 9 Kwi 2014, 20:48 |
[MK4] Dołożenie sterowania pilotem do centralnego zamka |
Autor |
Wiadomość |
stiven1985
Wersja: Ghia
Silnik: 1.25i/75KM
|
Wysłany: 26 Gru 2015, 12:35 [MK4] Dołożenie sterowania pilotem do centralnego zamka
|
|
|
rozebralem i sprawdzalem kazdy przewod miernikiem i nie moglem znalez prady na zadnym podczas otwierania. |
|
|
|
 |
Marcin1976_2004
Wersja: Ghia
Silnik: 1.25i/75KM
Imię: Marcin
|
Wysłany: 22 Cze 2016, 23:00 [MK4] Dołożenie sterowania pilotem do centralnego zamka
|
|
|
Witam!
Zadam może głupie pytanie, ponieważ w mojej Fieście 97r. posiadam centralny zamek, do tej pory był sterowany z pilota do alarmu, ale ze względu pewnie na wiek (było to montowane przy zakupie auta przez poprzedniego właściciela) coś się zrąbało i pilot nie działa. Chcę dołożyć nowe sterowanie bo mnie denerwuje ryglowanie ręczne 4 drzwi. Moje pytane brzmi czy istnieje a jeżeli tak to gdzie jest moduł sterujący centralnym zamkiem? Bo na chłopski rozum to chyba jak nawet jest centralny na kluczyk (od razu powiem że u mnie nie działa zamykanie ani otwieranie kluczykiem a centralny na pewno jest bo rozebrałem drzwi i są oryginalne siłowniki, zresztą dopóki działał pilot to zamykanie i otwieranie działało) to coś musi tym sterować??? Czy ktoś wie jak w takich Fiestach było to rozwiązane jest moduł zamka czy nie? a jak nie, to na jakiej zasadzie działał centralny na kluczyk, bo nie wiem jaki zestaw dokupić???? |
|
|
|
 |
Pablosss

Model: Ford Fiesta Mk3`94
Wersja: Futura
Silnik: 1.6i16V/90KM
Imię: Paweł
|
Wysłany: 22 Cze 2016, 23:23 [MK4] Dołożenie sterowania pilotem do centralnego zamka
|
|
|
Oryginalnie centralka zamka znajduje się w nogach pasażera, pod przednią pionową częścią osłony progu |
_________________ *** Cokie - Futura 1.6 16V *** |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.