|
Elektryczne szyby |
Autor |
Wiadomość |
Krzyk
Model: Ford Fiesta Mk7`12
Wersja: Titanium
Silnik: 1.4 Duratec
|
Wysłany: 9 Cze 2014, 22:30 Elektryczne szyby
|
|
|
Witajcie,
1. czy da radę zastąpić panel kierowcy 4 szyb elektrycznych, panelem z innego forda, tak aby kierowca mógł wszystkie 4 otwierać i zamykać jednym kliknięciem, tak jak to ma miejsce teraz tylko w przypadku szyby kierowcy ?
ewentualnie
Czy boczek drzwi kierowcy z fiesty od 2013, będzie pasował do fiesty 2012, bo z tego co wiem po lifcie dodali przyciski, które otwierają/zamykają jednym kliknięciem ?
Najlepiej gdyby byłoby to na zasadzie plug&play
2. Czy ma ktoś może instrukcje lub mógłby zrobić, jak podłączyć moduł automatycznego domykania elektrycznych szyb w fieście 2012. Moduły można podobno podłączyć po sterowanie centralnego lub pod alarm ? |
|
|
|
 |
Parzych
Prince of Biłgoraj 2012

Model: Ford Fiesta Mk6`06
Wersja: Ambiente
Silnik: 1.6Duratec 100KM
Imię: Jacek
Wiek: 51 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 8085 Skąd: WawaTeam/Praga
|
Wysłany: 10 Cze 2014, 00:37
|
|
|
Krzyk napisał/a: | Czy boczek drzwi kierowcy z fiesty od 2013, będzie pasował do fiesty 2012, bo z tego co wiem po lifcie dodali przyciski, które otwierają/zamykają jednym kliknięciem ?
| Nawet jeśli będzie pasował, to już same przyciski niekoniecznie będą działały w ten sposób, może to być w gestii GEM-u... |
_________________ BARDZO PROSZĘ O NIE MĘCZENIE MNIE NA PW (ANI PRZEZ GG) PROŚBAMI DORADZENIA W SPRAWIE ZAKUPU AUTA (ANI W SPRAWACH MECHANIKI/ELEKTRYKI OGÓLNEJ I CAR AUDIO), NIE ZNAM SIĘ I MAM JUŻ DOŚĆ PISANIA TEGO KAŻDEMU!!! OD TEGO SĄ TEMATY W DZIALE "PRZED ZAKUPEM (ORAZ MECHANIKA/ELEKTRYKA/CAR AUDIO)"!!! DZIĘKUJĘ, DOBRANOC...
F16 w obiektywie Krzyśka Palińskiego
 |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|