order
Model: Ford Fiesta Mk3`90
Wersja: CL
Silnik: 1.1/53KM
Wiek: 41 Dołączył: 10 Lip 2006 Posty: 22 Skąd: Łódź Widzew
Wysłany: 11 Paź 2006, 21:42
U mnie huczało i trzęsło tył, zmieniłem wszystko prócz bębnów brak pieniędzy niestety ograniczyłem się do polerowania progu szczotką na wiertarce (nie polecam) także przy hamowaniu z 80-90 km\h zaczynało strasznie telepać.Po 200 przejechanych kilometrach kupiłem bębny i jak ręką odjął,brejki to podstawa!!!!!!!!!!
u mnie jak hamuje przy 130 km/h też huczy jak by auto miało się rozlecieć i czuć to pod pedałem hamulca a przy mniejszych prędkościach tego nie ma.
u mnie pojawily sie te objawy ostatnio jesli od czasu pisania postu cos wymysliles to daj znac.
Duza predkosc to buczy - jak jade powoli to nic ie nie dzieje.
jeszcze tego nie robiłem. Tarcze i klocki są w pożądku przynajmniej z wyglądu , mechanik mówi że to mogą być łożyska.
order
Model: Ford Fiesta Mk3`90
Wersja: CL
Silnik: 1.1/53KM
Wiek: 41 Dołączył: 10 Lip 2006 Posty: 22 Skąd: Łódź Widzew
Wysłany: 22 Paź 2006, 15:11
Matis napisał/a:
tomeka napisał/a:
Matis napisał/a:
u mnie jak hamuje przy 130 km/h też huczy jak by auto miało się rozlecieć i czuć to pod pedałem hamulca a przy mniejszych prędkościach tego nie ma.
u mnie pojawily sie te objawy ostatnio jesli od czasu pisania postu cos wymysliles to daj znac.
Duza predkosc to buczy - jak jade powoli to nic ie nie dzieje.
jeszcze tego nie robiłem. Tarcze i klocki są w pożądku przynajmniej z wyglądu , mechanik mówi że to mogą być łożyska.