Przesunięty przez: szynszyl 1 Lis 2008, 20:19 |
Centralny plus klapa bagażnika... |
Autor |
Wiadomość |
wKar [Usunięty]
|
Wysłany: 19 Lip 2005, 19:37 Centralny plus klapa bagażnika...
|
|
|
Dla niecierpliwych:
sprawdziłem archiwum i nie znalazłem odpowiedzi...
Dla normalnych:
Czy próbował ktoś zadziałać na gładką tylną klapę (bez miejsca na kluczyk) otwieraną elektrycznie (guzik, trochę prądu i siłownik) podziałać z pilota? Np. jeden z przyciskow na pilocie otwiera centrala w drzwiach, drugi zamyka (chyba, że tą funkcję ma pierwszy) a inny "magiczny guzik" odpali z pilota silownik otwierający klapę
Dla niecierpliwych:
Chyba, że źle szukałem , wtedy sorrki ;-) |
|
|
|
 |
JoeMix

Model: Ford Fiesta Mk7`09
Wersja: Titanium
Silnik: 1.4Duratec/96KM
Wiek: 44 Dołączył: 23 Maj 2004 Posty: 12076 Skąd: Konstantynów
|
Wysłany: 19 Lip 2005, 21:59
|
|
|
No słąbo szukałęs bo o tym jak klepe na gużik zrobić byo już wiele razy... na przycisk sie robi tak samo... a na pilota identycznie... |
_________________ Trist, yem nu enske ya vehatvase. Da! |
|
|
|
 |
bash [Usunięty]
|
Wysłany: 19 Lip 2005, 22:45
|
|
|
tak - co do bagaznika to robilem poradnik, pokazywam i opisywalem sposob podlaczenia centrala... |
|
|
|
 |
Intruder [Usunięty]
|
Wysłany: 19 Lip 2005, 23:46
|
|
|
Ja zrobilem w swojej pierwsze Fiescie otwieranie bagaznika z pilota. Mialem dodatkowy przycisk na pilocie do tego i to bylo przy alarmie Magicar FAI-440. Dzialalo bez problemu.
Jak cos moge pomoc... |
|
|
|
 |
wKar [Usunięty]
|
Wysłany: 21 Lip 2005, 00:49
|
|
|
joe i bash... wiem - dzięki forum - jak zrobić klapę na guzik, wiem - dzięki forum - jak to jest z centralem...
Problem jest inny. Jak podłączyć uniwersalny centralny bez pilota, brak alarmu i klapę na guzik... z uniwersalnym pilotem do centala i klapy osobno...
A pytanie brzmiało, czy to wyjdzie i czy ktoś ćwiczył...
pozdro dla bardziaj i mniej cierpliwych |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.