|
Odstający zderzak - lewy tył |
Autor |
Wiadomość |
crtnnn
Model: Ford Fiesta Mk7`09
Wersja: Classic
Silnik: 1.4i/75KM
|
Wysłany: 29 Sie 2024, 14:23 Odstający zderzak - lewy tył
|
|
|
Witam wszystkich,
dzisiaj po myjni zauważyłem w samochodzie, że zderzak z tyłu od strony kierowcy mi zaczął odstawać w porównaniu z prawą stroną, gdzie część dolna i górna są jakby idealnie w jednej linii. Pod "zderzak" mam na myśli tę samą końcówkę nad błotnikiem.
Nie znam się zupełnie na samochodach od technicznej strony, także chciałbym po prostu zapytać czy to może sprawić jakieś niebezpieczeństwo w trakcie jazdy? Aspekt wizualny mnie w sumie póki co nie rusza, bo nie widać tego jakoś na pierwszy rzut oka tylko dopiero jak ktoś się przyjrzy z bliska - bardziej mi chodzi czy mam coś z tym robić i jeśli tak to czy da się to jakoś podregulować.
Trochę googlowałem przez założeniem tematu i głównie znalazłem info, że to może być np. od nalewanej benzyny?
Niestety nie mogę dołączyć zdjęcia bo dostaję ciągle jakiś error...
Edit: https://imgur.com/a/BFaGJwQ tutaj wrzuciłem fotki, bo podczas dodawania do postu dostawałem ciągle błąd. |
|
|
|
 |
JoeMix

Model: Ford Fiesta Mk7`09
Wersja: Titanium
Silnik: 1.4Duratec/96KM
Wiek: 44 Dołączył: 23 Maj 2004 Posty: 12077 Skąd: Konstantynów
|
Wysłany: 29 Sie 2024, 14:43
|
|
|
Może ktoś Cię puknął na postoju i wyrwało się z mocowań,,, pociągnij ręką i będziesz wiedział na ile się trzyma |
_________________ Trist, yem nu enske ya vehatvase. Da! |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|