|
podłączenie siłownika do zamka tylnej klapy |
Autor |
Wiadomość |
krolas7
Model: Ford Fiesta Mk3`92
Wersja: Calypso
Silnik: 1.1/50KM
|
Wysłany: 16 Sie 2017, 11:24 podłączenie siłownika do zamka tylnej klapy
|
|
|
Cześć
Jakiś czas temu kupiłem cały zeestaw do podłączenia przycisku otwierania tylnej klapy bez wysiadania z auta ( przycisk otwierania, siłownik z cięgnem oraz 4 styki). Czy mógłby ktoś wrzucić zdjęcie jak podłączyć ten siłownik z tym cięgnem do tego zamka lub mi to wytłumaczyć? Nie mam pojęcia jak to zrobić:/ Pytałem elektryka, to powiedział mi, że na jego oko to potrzebuje inny zamek, bo ten który mam to nie da rady podłączyć otwierania z kluczyka i przyciskiem:/ |
|
|
|
 |
DanielŻ
Wersja: Inna
Silnik: 1.8i16V/130KM
|
Wysłany: 17 Sie 2017, 00:16
|
|
|
Witam, a siłownik i wszystko masz oryginalne? W sensie z innej Fiesty? Jeśli tak, to bardzo prosta sprawa. Z tym że potrzebujesz też te "bolce" które się stykają gdy klapa jest zamknięta, odpowiedzialne za podgrzewanie szyby itp i właśnie między innymi za zamek elektryczny;> bo normalnie masz 3 bolce a potrzebujesz cztery :d ja wyszarpalem z innej Fiesty wszystko kompletne. I zamontowalem. Napisz z czym dokładnie masz problem a postaram się pomóc; ) |
_________________ Peace!!
vegetagt napisał/a: | plakiem takich rzeczy sie szuka :p | - jednak człowiek uczy się całe życie :d |
|
|
|
 |
Puff
Forumowy Maruda

Model: Ford Fiesta Mk5`00
Wersja: Fun
Silnik: 1.8DI/75KM
Imię: Dawid
Wiek: 38 Dołączył: 22 Cze 2008 Posty: 5740 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 17 Sie 2017, 16:02
|
|
|
Są instrukcje na forum jak to zrobić. Niezależnie czy ktoś ma 4-stykowy plastik czy go w ogóle nie ma. |
_________________ "Rób to, co kochasz, żyj jak chcesz i nie patrz na to, co mówią inni,
bo jeśli zaczniesz działać tak, jak chcą inni, to będziesz żyć dla innych, a nie dla siebie."
Wierny osiołek pochłania jedynie
|
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|