Schemat elektrycznych szyb, centralnego i otwierania bagażni |
Autor |
Wiadomość |
DanielŻ
Wersja: Inna
Silnik: 1.8i16V/130KM
|
Wysłany: 23 Paź 2016, 03:42 Schemat elektrycznych szyb, centralnego i otwierania bagażni
|
|
|
Witam! Posiada ktoś jakieś schematy do tych rzeczy? Ogólnie sobie elektryki typu szyby, centralny i otwieranie bagażnika? !;) jeśli tak to bardzo proszę o podesłanie linka cżycia schematu z góry dzięki! I szukałem na forum ale wszystkie zdjęcia są nie do odczytu ; ( pozdrawiam! |
_________________ Peace!!
vegetagt napisał/a: | plakiem takich rzeczy sie szuka :p | - jednak człowiek uczy się całe życie :d |
|
|
|
 |
DanielŻ
|
Wysłany: 25 Paź 2016, 00:16 Schemat elektrycznych szyb, centralnego i otwierania bagażni
|
|
|
Halo halo? Nikt żadnego schematu nie ma? Albo książki sam naprawiam i mógłby w dobie bajerów zrobić zdjęcie telefonem i wrzucić tu?;) byłbym bardzo wdzięczny! |
vegetagt napisał/a: | plakiem takich rzeczy sie szuka :p | - jednak człowiek uczy się całe życie :d |
|
|
|
 |
vegetagt
Administrator / Klubowicz

Model: Ford Fiesta Mk2`87
Silnik: 2.0 16V
|
Wysłany: 25 Paź 2016, 00:19 Schemat elektrycznych szyb, centralnego i otwierania bagażni
|
|
|
no bez jaj, znowu? |
|
|
|
 |
DanielŻ
|
Wysłany: 25 Paź 2016, 00:23 Schemat elektrycznych szyb, centralnego i otwierania bagażni
|
|
|
Wcześniej chciałem podgrzewanej przedniej szyby :d teraz potrzebuje tylko całą resztę :d czyli el szyby, el otwieranie klapy bagażnika i centralny zamek :d |
|
|
|
 |
vegetagt

|
|
|
|
 |
DanielŻ
|
Wysłany: 25 Paź 2016, 00:32 Schemat elektrycznych szyb, centralnego i otwierania bagażni
|
|
|
Co to mi wysłałeś? Bo otwieram ściągam i to w ogóle jakiś rodzaj pliku niewiadomo jaki jest i nie otwiera się w ogóle :d |
|
|
|
 |
vegetagt

|
|
|
|
 |
DanielŻ
|
Wysłany: 25 Paź 2016, 00:40 Schemat elektrycznych szyb, centralnego i otwierania bagażni
|
|
|
Udało się :d dzięki ^^ ja na tel siedzę bo komp padł i nie miałem na tel programu ale ściągnąłem :d może coś pomoże; ) widzisz, na Ciebie zawsze mogę liczyć :p dzięki!! Ale mimo wszystko jak ktoś coś ma to wrzucać! a ja przeglądane to co podesłałeś |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.