|
Mechanizm podnoszenia/opuszczania szyby. |
Autor |
Wiadomość |
Arkadiusz
Wersja: Ambiente
Silnik: 1.25i/75KM
Imię: Arkadiusz
|
Wysłany: 16 Mar 2016, 19:06 Mechanizm podnoszenia/opuszczania szyby.
|
|
|
Witam. Mam problem ze swoją Fiestą, gdyż poszarpała mi się linka w mechanizmie do podnoszenia/opuszczania szyby (lewe przednie drzwi - kierowca). Zwracam się do was z zapytaniem czy znacie może jakąś stronę, gdzie takowy mógłbym zamówić, bo chciałem wstawić z MK4, ale nie pasował? Przeszukałem już całe allegro chyba i inne takie pierdoły i nigdzie nie mogę znaleźć.
Albo czy jest możliwość wstawienia mechanizmu bodajże z Forda Pumy lub Forda Ka, bo widziałem, że są identyczne, ale nie jestem pewny, więc zwracam się do was. Z góry dzięki za pomoc :ford: |
|
|
|
 |
Matika
Model: Ford Fiesta Mk7`08
Wersja: Classic
Silnik: 1.6i8V/130KM
|
Wysłany: 6 Gru 2016, 11:32
|
|
|
U mnie nie działają szyby z tyłu byłam u elektryka w Ostródzie i powiedział że tam jest wszystko tak pomieszane, ktoś próbował robić jakieś ulepszenia i roboty co nie miara. Oznajmił że najlepiej byłoby auto sprzedać. |
Ostatnio zmieniony przez Freeman 6 Gru 2016, 11:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
wawrzyc

Model: Inne auto
Wersja: Ghia
Silnik: Inny
|
Wysłany: 12 Gru 2016, 10:51
|
|
|
Ja u siebie wymienilem kiedyś linkę na linkę rowerową. Łączenie linek na środku wykonałem za pomocą środka z takiej kostki do skręcania kabli. Skręcone linki a później pomalowane kwasem solnym z rozpuszczonym cynkiem i polutowane no i umyte. Wytrzymało trzy lata i pewnie trzyma dalej, auto niedawno sprzedałem. |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|