Przesunięty przez: Żółwik Tuptuś 5 Cze 2006, 01:23 |
Bagażnik |
Autor |
Wiadomość |
Domino [Usunięty]
|
Wysłany: 4 Cze 2005, 13:48 Bagażnik
|
|
|
Nie wiecie ile może kosztować wyłożenie "wytapicerowanie" bagażnika u tapicera ??
Albo może macie jakieś własne pomysły na urządzenie bagażnika ?? Pytam bo mam golutki bagażnik - wszędzie blacha (podłoga, nadkola...) i nie mam pomysłu na jego urzadzenie, oraz nie wiem jakiego najlepiej materiału użyć (w razie gdybym sam sie zdecydował na robote) - acha dywaniki z allegro odpadają. |
|
|
|
 |
Fordon

Model: Ford Fiesta Mk3`94
Wersja: Inna
Silnik: ST 170
Imię: Konrad
|
Wysłany: 4 Cze 2005, 14:19
|
|
|
To zalezy ot tego czy bedziesz pchal w bagaznik jakis sprzet...jesli tak to jest fiestka z bardzo sympatycznie wykonczonym bagaznikiem...
Pozdrawiam |
|
 |
Domino [Usunięty]
|
Wysłany: 4 Cze 2005, 14:37
|
|
|
musze przyzjać że zajefanie to sie prezentuje. Ile cie to kosztowało ?? Ile czasu nad tym spędziłeś ?? i jakich materiałów użyłeś cholera ale i tak nie wiem jak sie za to zabrać :-/ |
|
|
|
 |
Fordon

Model: Ford Fiesta Mk3`94
Wersja: Inna
Silnik: ST 170
Imię: Konrad
|
Wysłany: 4 Cze 2005, 14:51
|
|
|
Niestety to nie moj bagaznik... mi rowniez sie podoba takie rozwiazanie...mosial bys dopytac sie wlascicela... mozliwe ze w ruch poszla plyta MDF i potem wyzynarka... ale niechce sie tu wypowiadac poniewaz moge wprowadzic cie w blad...
Pozdrawiam |
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.