Przesunięty przez: molu 3 Wrz 2007, 15:09 |
Radio+wzmachol+skrzynia basowa |
Autor |
Wiadomość |
Lukasz [Usunięty]
|
Wysłany: 24 Wrz 2005, 10:39 Radio+wzmachol+skrzynia basowa
|
|
|
Potrzebuje szybkiej rady bo chce dzisiaj kupic wszystko (radio,wzm,skrzynie,glosniki) i zastanawiam sie czy radyjko za 600zł wystarczy do otrzymania ladnego brzmienia i basu Moge kupic lepsze,ale na super bajerach i wygladzie mi nie zalezy,to ma grac a nie wygladac.Jak mozecie to podajcie jakies przyklady jak warto.I czy akus wytrzyma to wszystko podczas jazdy Mam 50ah |
|
|
|
 |
cinot [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Gardner [Usunięty]
|
Wysłany: 24 Wrz 2005, 18:13
|
|
|
Dokladnie, to radyjko jest bardzo fajne z tanszych polecam tez Pioneer deh-3730MP
a co do reszty to niech inni sie wypowiedza. |
|
|
|
 |
pab2002
Model: Ford Fiesta Mk3`91
Wersja: S
Silnik: 1.4i/71KM
Imię: Paweł
|
|
|
|
 |
wójas 22 [Usunięty]
|
Wysłany: 27 Wrz 2005, 01:34
|
|
|
jak ma grać, a nie wyglądać to kup Alpine, albo Clariona idż do Media Markt włącz jedne głośniki, a potem testuj sobie radia zobaczysz, że jeśli możesz to warto wydać te 200-300zł więcej, ja do 600zł to kupiłem Blaupunkta i nie nażekam, chociaż Alpine za 900zł go miażdżył ale nie było mnie stać na niego |
|
|
|
 |
CRAZY [Usunięty]
|
Wysłany: 19 Paź 2005, 13:24 Polecam PIONEERA
|
|
|
sAM NIEDAWNO ZAKUPIŁEM NA ALLEGRO DEHA 4700 MP I JESTEM MAKSYMALNIE ZADOWOLONY- MA WZMACNIACZ 4X50W KTÓRY BOZBAWIŁ MEMBRAN MOJE PRZEDNIE GŁOŚNIKI
bEDZIESZ ZADOWOLONY |
|
|
|
 |
RKRman

Model: Ford Fiesta Mk3`92
Wersja: Xr2i
Silnik: 1.6i/104KM
Wiek: 51 Dołączył: 06 Cze 2004 Posty: 454 Skąd: z podkarpacia
|
Wysłany: 19 Paź 2005, 13:32 sprzęt
|
|
|
CZe
..no temat troche "wiekowy" więc zapewne kolega już wszystko nabył..ciekawe czy poiścpiech był dobrym doradcą
więc chętnie bym zobaczył nowe zabawki ;-) |
_________________ fajnie było ją mieć
 |
|
|
|
 |
Bongo
Model: Ford Fiesta Mk3`93
Wersja: C
Silnik: 1.1/55KM
Imię: Mateusz
|
Wysłany: 19 Paź 2005, 17:17
|
|
|
uzytkuje tego pionka i zdecydowanie polecam...skrzynie mozesz z allegro blaupunkta gtb 300 jesli ci nie zalezy na wyrwaniu nerek....wmazniacz jakis do 200 wat w rsm powinien dac rade tez z allegro nochyba ze chcesz nowe to najlepiej isc do media |
_________________ Silnik 1.1 gaźnik 35kkm przebiegu - 200 pln
FULL CZESCI MK3
Jest: Fiesta mk3 1.1 CTX
Fiesta mk3 2.0 Zetec +
C-Max mk1 2.0 TDCI + |
|
|
|
 |
cinot [Usunięty]
|
Wysłany: 19 Paź 2005, 17:24
|
|
|
taniej bedzie iśc do sklepu/zakłądu c/a , moze nieduzo( 20-30 zeta ) ale zawsze cos...
poza tym w zakładzie car audio masz możliwośc odsłuchu, a jak chciałem odsłuchaćw aucie wzmacniacz to pan z MM spojrzał sięna mnie jak na pojeb... i powiedział że nie wolno, to ja sie pytam czemu, mowie ze chce zobaczyc jak gra w mym aucie a nie na scianie z jakimis smiesznymi glosnikami, a on mi na to ze tu mozna dobrze odsluchac sprzetr...
Pewnie takie maja odgórne zalecenia by nic nie wynosic, ale i tak rece opadają.. |
|
|
|
 |
Bongo
Model: Ford Fiesta Mk3`93
Wersja: C
Silnik: 1.1/55KM
Imię: Mateusz
|
Wysłany: 19 Paź 2005, 18:48
|
|
|
widzialem przejeżdzajac obok jednego MM studio Car Audio gdzie robili zabudowy itd i pewnie odsluchac tez tam mozna było w swoim aucie...niepamietam jednak czy to było w Polsce czy w Niemczech |
_________________ Silnik 1.1 gaźnik 35kkm przebiegu - 200 pln
FULL CZESCI MK3
Jest: Fiesta mk3 1.1 CTX
Fiesta mk3 2.0 Zetec +
C-Max mk1 2.0 TDCI + |
|
|
|
 |
Kacper [Usunięty]
|
Wysłany: 19 Paź 2005, 21:43
|
|
|
cinot napisał/a: | taniej bedzie iśc do sklepu/zakłądu c/a , moze nieduzo( 20-30 zeta ) ale zawsze cos...
poza tym w zakładzie car audio masz możliwośc odsłuchu, a jak chciałem odsłuchaćw aucie wzmacniacz to pan z MM spojrzał sięna mnie jak na pojeb... i powiedział że nie wolno, to ja sie pytam czemu, mowie ze chce zobaczyc jak gra w mym aucie a nie na scianie z jakimis smiesznymi glosnikami, a on mi na to ze tu mozna dobrze odsluchac sprzetr...
Pewnie takie maja odgórne zalecenia by nic nie wynosic, ale i tak rece opadają.. |
...robie w media na tym dziale, i tak samo mowie klientom... bo mam juz dosc tlumaczenia ze od gornie mamy ZABRONIONE opuszczać media market w trakcie pracy, a o wynoszeniu czego kolwiek mozna zapomnieć |
|
|
|
 |
RKRman

Model: Ford Fiesta Mk3`92
Wersja: Xr2i
Silnik: 1.6i/104KM
Wiek: 51 Dołączył: 06 Cze 2004 Posty: 454 Skąd: z podkarpacia
|
Wysłany: 20 Paź 2005, 00:24 zakupy
|
|
|
cholera trudna sprawa ....trzeba by autem wjechać jakoś do środka
POZDRAWIAM ;-) ..ja sie spotkałem z aprobatą pomysłu: kupiłem model jakiś tam i sobie wypowiedziałem ., .zamontowałem ....nie zagrał jak chciałem - odniosłem i wziąłem nieco droższe ..bez problemu zamieniono.. |
_________________ fajnie było ją mieć
 |
|
|
|
 |
Kacper [Usunięty]
|
Wysłany: 20 Paź 2005, 07:41 Re: zakupy
|
|
|
piotr-RKRmann napisał/a: | cholera trudna sprawa ....trzeba by autem wjechać jakoś do środka
POZDRAWIAM ;-) ..ja sie spotkałem z aprobatą pomysłu: kupiłem model jakiś tam i sobie wypowiedziałem ., .zamontowałem ....nie zagrał jak chciałem - odniosłem i wziąłem nieco droższe ..bez problemu zamieniono.. |
Własnie wjechac do środka tez nie mozna przykry sklep pod tym wzgledem, ale znowu jaki inny wogole pozwala na jakis tam odsluch ? przez allegro tez nie odsluchasz.
A co do zamiany to TAK, ale zawsze na drozszy ... chyba ze tańszy, a za pozostalą kase cos sobie dobierzesz np glosniki, plyty cd, mikser czy cos |
|
|
|
 |
cinot [Usunięty]
|
Wysłany: 20 Paź 2005, 08:34
|
|
|
Kacper napisał/a: | cinot napisał/a: | taniej bedzie iśc do sklepu/zakłądu c/a , moze nieduzo( 20-30 zeta ) ale zawsze cos...
...robie w media na tym dziale, i tak samo mowie klientom... bo mam juz dosc tlumaczenia ze od gornie mamy ZABRONIONE opuszczać media market w trakcie pracy, a o wynoszeniu czego kolwiek mozna zapomnieć |
Tak mi sie właśnie wydawało że jest zakaz wynoszenia, a szkoda.
Przepraszam jeslicię czymś uraziłem. |
|
|
|
 |
|