Fiesta Klub Polska

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: Brak tagów.

Przesunięty przez: molu
3 Wrz 2007, 15:09
Radio+wzmachol+skrzynia basowa
Autor Wiadomość
Lukasz
[Usunięty]

Wysłany: 24 Wrz 2005, 10:39   Radio+wzmachol+skrzynia basowa

Potrzebuje szybkiej rady bo chce dzisiaj kupic wszystko (radio,wzm,skrzynie,glosniki) i zastanawiam sie czy radyjko za 600zł wystarczy do otrzymania ladnego brzmienia i basu :) Moge kupic lepsze,ale na super bajerach i wygladzie mi nie zalezy,to ma grac a nie wygladac.Jak mozecie to podajcie jakies przyklady jak warto.I czy akus wytrzyma to wszystko podczas jazdy :) Mam 50ah

cinot
[Usunięty]

Wysłany: 24 Wrz 2005, 13:26   

To radio spełni twoje wymogi jest naprawdęświetne, łądnie gra i jest wytrzymałe, ekran świecie siętak jakby na biało widaćgo w mocnym słońcu, przyciski zielone.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63973019

Gardner
[Usunięty]

Wysłany: 24 Wrz 2005, 18:13   

cinot napisał/a:
To radio spełni twoje wymogi jest naprawdęświetne, łądnie gra i jest wytrzymałe, ekran świecie siętak jakby na biało widaćgo w mocnym słońcu, przyciski zielone.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63973019

Dokladnie, to radyjko jest bardzo fajne z tanszych polecam tez Pioneer deh-3730MP
a co do reszty to niech inni sie wypowiedza.

pab2002 

Model: Ford Fiesta Mk3`91
Wersja: S
Silnik: 1.4i/71KM
Imię: Paweł
Wysłany: 26 Wrz 2005, 19:39   

Polecam JVC, naprawdę ładnie grają i 2 lata gwarancji

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65149022

lub tańsze
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64934029

wójas 22
[Usunięty]

Wysłany: 27 Wrz 2005, 01:34   

jak ma grać, a nie wyglądać to kup Alpine, albo Clariona idż do Media Markt włącz jedne głośniki, a potem testuj sobie radia zobaczysz, że jeśli możesz to warto wydać te 200-300zł więcej, ja do 600zł to kupiłem Blaupunkta i nie nażekam, chociaż Alpine za 900zł go miażdżył ale nie było mnie stać na niego

CRAZY
[Usunięty]

Wysłany: 19 Paź 2005, 13:24   Polecam PIONEERA

sAM NIEDAWNO ZAKUPIŁEM NA ALLEGRO DEHA 4700 MP I JESTEM MAKSYMALNIE ZADOWOLONY- MA WZMACNIACZ 4X50W KTÓRY BOZBAWIŁ MEMBRAN MOJE PRZEDNIE GŁOŚNIKI

bEDZIESZ ZADOWOLONY

RKRman 

Model: Ford Fiesta Mk3`92
Wersja: Xr2i
Silnik: 1.6i/104KM
Wysłany: 19 Paź 2005, 13:32   sprzęt

CZe :P

..no temat troche "wiekowy" więc zapewne kolega już wszystko nabył..ciekawe czy poiścpiech był dobrym doradcą :?:

więc chętnie bym zobaczył nowe zabawki ;-)

Bongo 

Model: Ford Fiesta Mk3`93
Wersja: C
Silnik: 1.1/55KM
Imię: Mateusz
Wysłany: 19 Paź 2005, 17:17   

uzytkuje tego pionka i zdecydowanie polecam...skrzynie mozesz z allegro blaupunkta gtb 300 jesli ci nie zalezy na wyrwaniu nerek....wmazniacz jakis do 200 wat w rsm powinien dac rade tez z allegro nochyba ze chcesz nowe to najlepiej isc do media
Fiesta mk3 2.0 Zetec +
C-Max mk1 2.0 TDCI +
Profil Facebook

cinot
[Usunięty]

Wysłany: 19 Paź 2005, 17:24   

taniej bedzie iśc do sklepu/zakłądu c/a , moze nieduzo( 20-30 zeta ) ale zawsze cos...
poza tym w zakładzie car audio masz możliwośc odsłuchu, a jak chciałem odsłuchaćw aucie wzmacniacz to pan z MM spojrzał sięna mnie jak na pojeb... i powiedział że nie wolno, to ja sie pytam czemu, mowie ze chce zobaczyc jak gra w mym aucie a nie na scianie z jakimis smiesznymi glosnikami, a on mi na to ze tu mozna dobrze odsluchac sprzetr...

Pewnie takie maja odgórne zalecenia by nic nie wynosic, ale i tak rece opadają..

Bongo 

Model: Ford Fiesta Mk3`93
Wersja: C
Silnik: 1.1/55KM
Imię: Mateusz
Wysłany: 19 Paź 2005, 18:48   

widzialem przejeżdzajac obok jednego MM studio Car Audio gdzie robili zabudowy itd i pewnie odsluchac tez tam mozna było w swoim aucie...niepamietam jednak czy to było w Polsce czy w Niemczech
Fiesta mk3 2.0 Zetec +
C-Max mk1 2.0 TDCI +
Profil Facebook

Kacper
[Usunięty]

Wysłany: 19 Paź 2005, 21:43   

cinot napisał/a:
taniej bedzie iśc do sklepu/zakłądu c/a , moze nieduzo( 20-30 zeta ) ale zawsze cos...
poza tym w zakładzie car audio masz możliwośc odsłuchu, a jak chciałem odsłuchaćw aucie wzmacniacz to pan z MM spojrzał sięna mnie jak na pojeb... i powiedział że nie wolno, to ja sie pytam czemu, mowie ze chce zobaczyc jak gra w mym aucie a nie na scianie z jakimis smiesznymi glosnikami, a on mi na to ze tu mozna dobrze odsluchac sprzetr...

Pewnie takie maja odgórne zalecenia by nic nie wynosic, ale i tak rece opadają..

:twisted: :twisted: :twisted:
...robie w media na tym dziale, i tak samo mowie klientom... bo mam juz dosc tlumaczenia ze od gornie mamy ZABRONIONE opuszczać media market w trakcie pracy, a o wynoszeniu czego kolwiek mozna zapomnieć :yes:

RKRman 

Model: Ford Fiesta Mk3`92
Wersja: Xr2i
Silnik: 1.6i/104KM
Wysłany: 20 Paź 2005, 00:24   zakupy

cholera trudna sprawa ....trzeba by autem wjechać jakoś do środka :he:

POZDRAWIAM ;-) ..ja sie spotkałem z aprobatą pomysłu: kupiłem model jakiś tam i sobie wypowiedziałem ., .zamontowałem ....nie zagrał jak chciałem - odniosłem i wziąłem nieco droższe ..bez problemu zamieniono.. :ok:

Kacper
[Usunięty]

Wysłany: 20 Paź 2005, 07:41   Re: zakupy

piotr-RKRmann napisał/a:
cholera trudna sprawa ....trzeba by autem wjechać jakoś do środka :he:

POZDRAWIAM ;-) ..ja sie spotkałem z aprobatą pomysłu: kupiłem model jakiś tam i sobie wypowiedziałem ., .zamontowałem ....nie zagrał jak chciałem - odniosłem i wziąłem nieco droższe ..bez problemu zamieniono.. :ok:

Własnie wjechac do środka tez nie mozna :he: przykry sklep pod tym wzgledem, ale znowu jaki inny wogole pozwala na jakis tam odsluch ? przez allegro tez nie odsluchasz.
A co do zamiany to TAK, ale zawsze na drozszy :hahaha: ... chyba ze tańszy, a za pozostalą kase cos sobie dobierzesz np glosniki, plyty cd, mikser czy cos :hahaha: :cojest:

cinot
[Usunięty]

Wysłany: 20 Paź 2005, 08:34   

Kacper napisał/a:
cinot napisał/a:

:twisted: :twisted: :twisted:
...robie w media na tym dziale, i tak samo mowie klientom... bo mam juz dosc tlumaczenia ze od gornie mamy ZABRONIONE opuszczać media market w trakcie pracy, a o wynoszeniu czego kolwiek mozna zapomnieć :yes:

Tak mi sie właśnie wydawało że jest zakaz wynoszenia, a szkoda.
Przepraszam jeslicię czymś uraziłem.

Odpowiedz do tematu