[MK6] Instrukcja jak odblokować komputer pokładowy

Tematy z tego podforum będą przenoszone do nowych działów.

Moderator: Moderatorzy

kamilowski
Posty: 45
Rejestracja: sob kwie 16, 2011 00:35
Lokalizacja: Wieliczka

[MK6] Instrukcja jak odblokować komputer pokładowy

Postautor: kamilowski » czw maja 05, 2011 01:28

Ostatnio zmieniony sob maja 07, 2011 20:29 przez kamilowski, łącznie zmieniany 2 razy.
0 x

Zalew
Posty: 63
Rejestracja: sob sty 08, 2011 21:36
Lokalizacja: WGM

Postautor: Zalew » czw maja 05, 2011 08:04

To od siebie dorzucę coś takiego do MK7
http://www.youtube.com/watch?v=GDnHL47kXg4

I jeszcze MK5
http://www.youtube.com/watch?v=Q0Ctx6r-IMQ

Z tym, że z tego co wiem nie jest to żadne odblokowanie, tylko jakieś menu testowe.
0 x

Awatar użytkownika
jackrzec
Posty: 2569
Rejestracja: czw cze 30, 2005 21:54
Lokalizacja: Stargard Szcz.
Kontaktowanie:

Postautor: jackrzec » czw maja 05, 2011 20:14

Zalew pisze:I jeszcze MK5
http://www.youtube.com/watch?v=Q0Ctx6r-IMQ

Z tym, że z tego co wiem nie jest to żadne odblokowanie, tylko jakieś menu testowe.
W mojej mk4 i mk3 też tak jest - dokładnie, to jest menu testowe.
0 x
Obrazek

Była Mk3,5 '95 Fun 1.3i/60KM, jest --> Fiesta Mk4 '99 Ghia 1.25/75KM


Social Media

       

Wróć do „Elektryka”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika