Prosimy o uzupełnienie pól w profilu dotyczących auta. W innym przypadku, możecie nie otrzymać pomocy.

[MK6] Instrukcja jak odblokować komputer pokładowy

Tematy z tego podforum będą przenoszone do nowych działów.

Moderator: Moderatorzy

kamilowski
Posty: 45
Rejestracja: sob 16 kwie 2011, 00:35
Płeć: Nie podano
Status: Offline

[MK6] Instrukcja jak odblokować komputer pokładowy

Postautor: kamilowski » czw 05 maja 2011, 01:28

Ostatnio zmieniony sob 07 maja 2011, 20:29 przez kamilowski, łącznie zmieniany 2 razy.

Zalew
Posty: 63
Rejestracja: sob 08 sty 2011, 21:36
Płeć: Nie podano
Status: Offline

Postautor: Zalew » czw 05 maja 2011, 08:04

To od siebie dorzucę coś takiego do MK7
http://www.youtube.com/watch?v=GDnHL47kXg4

I jeszcze MK5
http://www.youtube.com/watch?v=Q0Ctx6r-IMQ

Z tym, że z tego co wiem nie jest to żadne odblokowanie, tylko jakieś menu testowe.

Awatar użytkownika
jackrzec
Posty: 2601
Rejestracja: czw 30 cze 2005, 21:54
Model: Ford Fiesta Mk5`02
Wersja: Classic
Nadwozie: 3d
Silnik: 1.3i/60KM
Skrzynia: (5)
Imię: Jacek
Skąd: Stargard
Płeć: Kobieta
Status: Offline

Postautor: jackrzec » czw 05 maja 2011, 20:14

Zalew pisze:I jeszcze MK5
http://www.youtube.com/watch?v=Q0Ctx6r-IMQ

Z tym, że z tego co wiem nie jest to żadne odblokowanie, tylko jakieś menu testowe.
W mojej mk4 i mk3 też tak jest - dokładnie, to jest menu testowe.
Obrazek

Była Mk3,5 '95 Fun 1.3i/60KM, jest --> Fiesta Mk4 '99 Ghia 1.25/75KM


Wróć do „Elektryka”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika