|
[MK4] Przekładka z anglika |
Autor |
Wiadomość |
venom3000 [Usunięty]
|
Wysłany: 22 Mar 2010, 13:45 [MK4] Przekładka z anglika
|
|
|
Witam, chciałem sie dowiedziec czy moze ktos sie orientuje jak wyglada sprawa przekladki Fiesty mk4 99r z wersji angielskiej. Najbardziej interesowaloby mnie jak wyglada przednia grodz, tzn czy jest symetryczna, bo jezeli tak to przekladam, jezeli nie to odpuszczam sobie. Slyszalem gdzies ze jest symetryczna, ale nikt mi tego nie potwierdzil, a nie chce bawic sie z wywalaniem calej deski zeby okazalo sie inaczej. |
Ostatnio zmieniony przez trzeci 22 Mar 2010, 14:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Parzych
Prince of Biłgoraj 2012

Model: Ford Fiesta Mk6`06
Wersja: Ambiente
Silnik: 1.6Duratec 100KM
Imię: Jacek
Wiek: 51 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 8085 Skąd: WawaTeam/Praga
|
Wysłany: 22 Mar 2010, 14:31
|
|
|
Nie jest symetryczna... |
_________________ BARDZO PROSZĘ O NIE MĘCZENIE MNIE NA PW (ANI PRZEZ GG) PROŚBAMI DORADZENIA W SPRAWIE ZAKUPU AUTA (ANI W SPRAWACH MECHANIKI/ELEKTRYKI OGÓLNEJ I CAR AUDIO), NIE ZNAM SIĘ I MAM JUŻ DOŚĆ PISANIA TEGO KAŻDEMU!!! OD TEGO SĄ TEMATY W DZIALE "PRZED ZAKUPEM (ORAZ MECHANIKA/ELEKTRYKA/CAR AUDIO)"!!! DZIĘKUJĘ, DOBRANOC...
F16 w obiektywie Krzyśka Palińskiego
 |
|
|
|
 |
venom3000 [Usunięty]
|
Wysłany: 23 Mar 2010, 00:04
|
|
|
A wiesz moze o tym cos wiecej? czy calosc jest do spawania czy tylko pewne elementy? |
|
|
|
 |
Parzych
Prince of Biłgoraj 2012

Model: Ford Fiesta Mk6`06
Wersja: Ambiente
Silnik: 1.6Duratec 100KM
Imię: Jacek
Wiek: 51 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 8085 Skąd: WawaTeam/Praga
|
Wysłany: 24 Mar 2010, 21:51
|
|
|
Cytat: | A wiesz moze o tym cos wiecej? czy calosc jest do spawania czy tylko pewne elementy? | Cała grodź przednia jest lustrzanym odbiciem... Czyli wchodzi w grę wymiana całej z europejskiej, do tego układ kierowniczy (maglownica?), pedały, lampy, deska... |
_________________ BARDZO PROSZĘ O NIE MĘCZENIE MNIE NA PW (ANI PRZEZ GG) PROŚBAMI DORADZENIA W SPRAWIE ZAKUPU AUTA (ANI W SPRAWACH MECHANIKI/ELEKTRYKI OGÓLNEJ I CAR AUDIO), NIE ZNAM SIĘ I MAM JUŻ DOŚĆ PISANIA TEGO KAŻDEMU!!! OD TEGO SĄ TEMATY W DZIALE "PRZED ZAKUPEM (ORAZ MECHANIKA/ELEKTRYKA/CAR AUDIO)"!!! DZIĘKUJĘ, DOBRANOC...
F16 w obiektywie Krzyśka Palińskiego
 |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|