[MK4] niewyłącza sie migacz! |
Autor |
Wiadomość |
dida

Model: Ford Fiesta Mk4`96
Wersja: L
Silnik: 1.3/58KM
Imię: dawid
Wiek: 42 Dołączył: 16 Sie 2008 Posty: 158 Skąd: Czechowice
|
Wysłany: 24 Lut 2009, 19:11 [MK4] niewyłącza sie migacz!
|
|
|
o co kaman!?mam pytanko czy jest to wina alarmu czy jakiegoś przerywacza ...
co sie dzieje..włączając alarm cała prawa strona migacczy miga z opóznieniem...a po wyłączeniu alarmu miga też z opóżnieniem a do tego nie gaśnie...swiecą cały czas..musze włącZać stacyjkę i przęłączać migacze to w te to w tamtą strone ,,włączać i wyłączać alarm aż wkonću zgasną!gdzie szukać problemu bo odłączenie alarmu jest kłopotliwe...
dodam jescze że jak włącze lewy migacz to normalnie miga a prawy gdy swieci to po włączeniu migacza nic sie nie zmienia...czyli nie mruga .. |
_________________ WIDZIAŁEŚ KIEDYŚ FIESTE Z DRZEWA? NIE? TO WYJDZ NA DRZEWO I POPATRZ NA NIĄ... |
|
|
|
 |
drjanusz

Model: Ford Fiesta Mk4`96
Wersja: Flair
Silnik: 1.3i/60KM
|
Wysłany: 24 Lut 2009, 19:38
|
|
|
Wg mojej oceny masz gdzieś zwarcie z prawej strony(może przełącznik pok kierownicą) |
_________________ Było XR3i
Była Fiesta 1,1i
Fiestynka 1,3...skasowana :((
Zagościł mkV Essi 1.6 Już ni ma.
A teraz Fiesta 2x mkIV 1,3 Endura
W stajni pojawił się Mondeo 1,6 mk1
kolejna zmiana Fokus Kombi 1.6 |
|
|
|
 |
.:brazylia:. [Usunięty]
|
Wysłany: 4 Mar 2009, 09:13
|
|
|
ja wczoraj własnie naprawiłem, bo mi robiło zwarcie pod kierownicą migacze z postojówkami i sie w srodku robiła choinka poprostu kabelki były wpiete zbyt blisko siebie i iskra przeskakiwała... wystarczyło je odchylic i załozyc gume i po kłopocie |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.