poduszka powietrzna gdzie co i jak? |
Autor |
Wiadomość |
kazi
Model: Ford Fiesta Mk3`92
Wersja: Xr2i
Silnik: Inny
Imię: Rafał
|
Wysłany: 17 Kwi 2008, 22:15 poduszka powietrzna gdzie co i jak?
|
|
|
ma ktos schemat gdzie co i jak sie podłacza elektrycznie air baga bo mam caly komplet wyjety działający ale gdzie co dalej podłączyc bo kpl idzie gdzies kolo stacyjki. Mam poduche, tasme, oraz poduche pasazera wszystko jest całe i kpl wiazka tez oraz czujnik. Wiązka jest kompletna ale problem tkwi w szczególe gdzie podłaczyc wiazke ? ( zasilanie jej oraz do kontrolki pod licznik. |
_________________ PzMot - Polski Związek Motorowy w Gorzowie.
New Wozidło : Citroen Xantia 1,8 Turbo |
|
|
|
 |
Parzych
Prince of Biłgoraj 2012

Model: Ford Fiesta Mk6`06
Wersja: Ambiente
Silnik: 1.6Duratec 100KM
Imię: Jacek
Wiek: 51 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 8085 Skąd: WawaTeam/Praga
|
Wysłany: 17 Kwi 2008, 23:33
|
|
|
Z poduszkami, to bym samemu raczej odradzał, lepiej niech zajmie się tym jakiś mechanik, bo tu przecież chodzi o bezpieczeństwo... Może się zdarzyć odpalenie podczas niewprawnego podłączania... |
_________________ BARDZO PROSZĘ O NIE MĘCZENIE MNIE NA PW (ANI PRZEZ GG) PROŚBAMI DORADZENIA W SPRAWIE ZAKUPU AUTA (ANI W SPRAWACH MECHANIKI/ELEKTRYKI OGÓLNEJ I CAR AUDIO), NIE ZNAM SIĘ I MAM JUŻ DOŚĆ PISANIA TEGO KAŻDEMU!!! OD TEGO SĄ TEMATY W DZIALE "PRZED ZAKUPEM (ORAZ MECHANIKA/ELEKTRYKA/CAR AUDIO)"!!! DZIĘKUJĘ, DOBRANOC...
F16 w obiektywie Krzyśka Palińskiego
 |
|
|
|
 |
Parch
Model: Inne auto
Wersja: Inna
|
Wysłany: 17 Kwi 2008, 23:36
|
|
|
kazi napisał/a: | ma ktos schemat gdzie co i jak sie podłacza elektrycznie air baga bo mam caly komplet wyjety działający ale gdzie co dalej podłączyc bo kpl idzie gdzies kolo stacyjki. Mam poduche, tasme, oraz poduche pasazera wszystko jest całe i kpl wiazka tez oraz czujnik. Wiązka jest kompletna ale problem tkwi w szczególe gdzie podłaczyc wiazke ? ( zasilanie jej oraz do kontrolki pod licznik. |
A masz deskę? A licznik? |
|
|
|
 |
kazi
Model: Ford Fiesta Mk3`92
Wersja: Xr2i
Imię: Rafał
|
Wysłany: 17 Kwi 2008, 23:47
|
|
|
deske mam miejsce na poduszke mam miejsce i otwory na sensor sa, coz wiecej potrzeba? Wiedze elektroniczna tez posiadam i to nie małą chodzi mi gdzie to dalej ma iść czy może ktos sprawdzić i zrobić ew zdjęcie? albo schemat elektryczny. Po co mam jezdzic do mechanika skoro sam to umiem zrobic i posiadam do tego wiedze? ale schematu wiedza nie zastąpi bo trzeba na czyms bazować bądz chociaz wygladem wiazki gdzie dalej idzie. Wiązka elektryczna jest cała ale trzeba ja do zasilania i licznika podłaczyc. Licznik tez jest. |
_________________ PzMot - Polski Związek Motorowy w Gorzowie.
New Wozidło : Citroen Xantia 1,8 Turbo |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.