|
Radio i KOD |
Autor |
Wiadomość |
jerrylos [Usunięty]
|
Wysłany: 3 Mar 2008, 21:50 Radio i KOD
|
|
|
siemka zablokowalo mi sie radio we fiescie i strzelilem kod ale nie byl trafny. poszedlem poszukac w papierach i znalazlem, ale nie moge go teraz wbic. co mam zrobic zeby wlaczyc wbijanie, bo teraz jak probuje wpisac, to nic sie nie dzieje, na ekranie z kreseczek nie robia sie liczby. co mam zrobic, aby moc wpisc kod?
pozdro |
|
|
|
 |
Marcin
Model: Inne auto
Wersja: Sport
Silnik: 1.6i16V/100KM
Imię: Marcin
Wiek: 40 Dołączył: 10 Kwi 2006 Posty: 3108 Skąd: Krosno Odrz.
|
Wysłany: 3 Mar 2008, 22:03
|
|
|
włącz radio żeby migały kreseczki i zostaw je na pół godziny (włączone!), po tym czasie powinno się dać wpisać kod |
_________________ Jest: Mazda 6 GH, Mazda 2 DY, Puma MK1
Było: Focus MK2FL, Clio 2, Mazda 323F BJ, Fiesta MK4 |
|
|
|
 |
jerrylos [Usunięty]
|
Wysłany: 3 Mar 2008, 22:11
|
|
|
Marcin napisał/a: | włącz radio żeby migały kreseczki i zostaw je na pół godziny (włączone!), po tym czasie powinno się dać wpisać kod |
no dzieki, wlasnie czekam az bede mogl wpisac od nowa a po wpisaniu prawidlowego kodu musze cos wcisnac, czy samo sie zatwierdzi? |
|
|
|
 |
Marcin
Model: Inne auto
Wersja: Sport
Silnik: 1.6i16V/100KM
Imię: Marcin
Wiek: 40 Dołączył: 10 Kwi 2006 Posty: 3108 Skąd: Krosno Odrz.
|
Wysłany: 3 Mar 2008, 22:15
|
|
|
jerrylos napisał/a: | po wpisaniu prawidlowego kodu musze cos wcisnac, czy samo sie zatwierdzi? |
chyba trzeba, ale co to zależy od modelu, jak już wklepiesz kod to próbuj nic się nie stanie |
_________________ Jest: Mazda 6 GH, Mazda 2 DY, Puma MK1
Było: Focus MK2FL, Clio 2, Mazda 323F BJ, Fiesta MK4 |
|
|
|
 |
jerrylos [Usunięty]
|
Wysłany: 3 Mar 2008, 22:21
|
|
|
Marcin napisał/a: | jerrylos napisał/a: | po wpisaniu prawidlowego kodu musze cos wcisnac, czy samo sie zatwierdzi? |
chyba trzeba, ale co to zależy od modelu, jak już wklepiesz kod to próbuj nic się nie stanie |
no spoko thx za pomoc zobacze za 15 minut pozdro :piwo: |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|