|
JAKIE SPRZEGLO do xr2i 2.0 ??? |
Autor |
Wiadomość |
geraltzrusa [Usunięty]
|
Wysłany: 12 Lis 2007, 19:39 JAKIE SPRZEGLO do xr2i 2.0 ???
|
|
|
Moje pytanie brzmi , jakie polecicie sprzeglo do Fiesty , swap z 1.8 16 130 koni na 2.0 ? skrzynia jest oczywiscie z 1.8 IB5 bodajze( na pewno nie mam MTX) , rocznik mam z tego co pamietam pazdziernik 92 , biorac pod uwage to ze Fiesta przejdzie dalsze modyfikacje w celu uzyskania ok 200 koni , chodzi mi na pewno o sprzeglo sportowe , na co mam zwrocic uwage ? jakie moge wsadzic ? a jakiego nie moge ? siedze w Angli wiec mysle o stronie Burton'a , prosilbym o szczegolowa odpowiedz na pytanie a raczej kilka ktore zadalem w tym poscie z gory Dziekuje ... |
|
|
|
 |
Ad@mus

Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: Inny
Imię: Adam
Wiek: 37 Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 1832 Skąd: Orzesze SMI
|
Wysłany: 12 Lis 2007, 19:46
|
|
|
ja mam 2.0 16v a sprzeglo valeo ze wzmocnionym dociskiem i zdaje sie ze te 200ps by jeszcze utrzymalo a swoja droga nie kosztuje fortuny |

Dwu litrowa bestia zwana Ulepem |
|
|
|
 |
Piesek

Model: Ford Fiesta Mk3`89
Wersja: Inna
Silnik: Inny
|
Wysłany: 12 Lis 2007, 22:41
|
|
|
jak jesteś w UK to poszukaj na ebay AP racing, jest to spiek, coś takiego jak Świątek robi. Albo organiczne do tych mocy też bardzo dobre, albo sachs racing... ogolem tarcza musi miec średnice 220mm, w niektorych katalogach jest napisane ze rst, rs1800 ma 200mm, ale w standardzie ma 220mm |
_________________ Bardzo dużo rarytasów na sprzedarz! KLIKNIJ TU!! |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|