kierunkowskaz a światła mijania |
Autor |
Wiadomość |
hubi_2006

Model: Ford Fiesta Mk4`99
Wersja: Techno
Silnik: 1.25i/75KM
Imię: Hubert
Wiek: 37 Dołączył: 03 Cze 2007 Posty: 1479 Skąd: Kruszwica
|
Wysłany: 11 Paź 2007, 21:56 kierunkowskaz a światła mijania
|
|
|
Witam.
Zauważyłem wczoraj wieczorem że przy wyłączaniu kierunkowskazu na ułamek sekundy przygasają mi światła mijania? Co może być tego przyczyną? Dopiero co zmieniłem akumulator ale to pewnie nie ma związku ze sprawą. |
_________________ Powyższy post nie ma na celu obrazy czytelnika. Wszelka nadinterpretacja jego treści może wynikać z przypadku lub celowego doszukiwania się nieistniejących treści obraźliwych, jak i pogardliwych.
ebesz szkerebe debesz (R) |
|
|
|
 |
diodalodz

Model: Ford Fiesta Mk1`82
Wersja: C
Silnik: 1.0/45KM
Imię: Krzysztof
|
Wysłany: 11 Paź 2007, 22:07
|
|
|
niema to wada fabryczna przełącznika zespolonego . Niestety nęka to wiele mk3 . Musisz szukać innego przełącznika i wszystko wróci do normy . |
|
|
|
 |
dday

Model: Ford Fiesta Mk3`96
Wersja: Classic
Silnik: 1.3i/60KM
Wiek: 44 Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 390 Skąd: wawa-anin
|
Wysłany: 11 Paź 2007, 22:10
|
|
|
diodalodz napisał/a: | i wszystko wróci do normy . |
albo i nie |
|
 |
Tommur

Model: Ford Fiesta Mk3`90
Wersja: Xr2i
Silnik: 1.6i/104KM
Imię: Tomek
|
Wysłany: 11 Paź 2007, 22:50
|
|
|
Albo robieraj go, ale na własne ryzyko. Ja rozbierałem, ale ile nerwów się najadłem przy skaładaniu . Za którymś razem zaskoczyło heh. Na pewno o wiele szybciej będzie wciągnąć inną używkę (moja niestety miała też ten problem) |
_________________ Prędkość była dobra , tylko zakręt był za ciasny
Czarnula Tommura
Sędzia KJS, PPAiK i inne
FKP RACE&RALLY TEAM
Automobilklub Zachodniopomorski |
|
|
|
 |
Freeman
Moderator

Model: Ford Fiesta Mk3`89
Wersja: C
Silnik: 1.1i/50KM
Imię: Sławek
Wiek: 43 Dołączył: 06 Kwi 2007 Posty: 3513 Skąd: Ostrzeszów
|
Wysłany: 12 Paź 2007, 17:21
|
|
|
Tommur napisał/a: | Albo robieraj go, ale na własne ryzyko. Ja rozbierałem, ale ile nerwów się najadłem przy skaładaniu . Za którymś razem zaskoczyło heh. Na pewno o wiele szybciej będzie wciągnąć inną używkę (moja niestety miała też ten problem) | e to wcale nie takie trudne, a za używke nie warto od razu płacić jak można zrobić swój. |
_________________ Znalazłeś odpowiedź na forum? Daj znać jak usunąłeś problem/usterkę.
Fiesta Klub Polska na YouTube
Planujesz zakup auta lub innej rzeczy? Szukasz porady? Zajrzyj do działu "Przed zakupem"
Pochwal się swoim autem |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.