|
Przesunięty przez: molu 4 Kwi 2008, 10:28 |
Maskownice na glosniki do przednich drzwi. |
Autor |
Wiadomość |
Jaroslaw82 [Usunięty]
|
Wysłany: 26 Sty 2006, 07:45 Maskownice na glosniki do przednich drzwi.
|
|
|
Serdecznie witam wszystkich
Mam problem- moze blachy ale napewno denerwujacy.
Od nowosci nie mam w swojej fiestce MK4 maskownic glosnikow w drzwiach przednich. Nieorginalne nie pasuja- te fordowskie sa tak wyprofilowane jak drzwi, a poza tym ja mam jasne obicia drzwi- i przydaloby sie zeby maskownice tez byly takie.
Brak tego elementu jest tym bardziej irytujacy- ze ja chcialbym caly system audio miec pieknie schowany, nie jestem zwolennikiem "wystajacych" glosnikow i swiecacych wzmakow. Juz mam wszystkie glosniki powymieniane- z przodu gwizdki w orginalnych miejscach przy klamkach, 13tki JBL w drzwiach tam gdzie byly orginalne, z tylu 16tki trojdrozne na poleczce, ale tak zamaskowane ze trzeba sie mocno przyjzec zeby je zauwazyc 8) no i sub wlasnej roboty w bagazniku (a wzmak jest tak schowany ze tylko ja go znajde ale wszystko jest tez zabezpieczone przed uszkodzeniami itp.
Tak wiec chyba rozumiecie moja frustracje, nie wiem juz gdzie szukac tej maskownicy. Bylem w salonie Forda- tam mi powiedzieli ze i owszem, dostane taka maskownice ale w komplecie z calym obiciem, czyli 500zl- chyba ich pogielo.
Please- pomocy!!!!
Chcialbym jeszcze dodac ze brakuje mi tylko jednej maskownicy- w drzwiach pasazera :bad: , u kierowcy jest orginalna. |
|
|
|
 |
Rafal1504 [Usunięty]
|
Wysłany: 26 Sty 2006, 08:44
|
|
|
Witam
Poszukaj na aukcjach internetowych ludzie mają rozbite autka i wyprzedają co sie da np. tutaj (ale tapicerka jest szara) gość konkretny parą rzeczy od niego kupiłem
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80961922
Powodzenia |
|
|
|
 |
dday

Model: Ford Fiesta Mk3`96
Wersja: Classic
Silnik: 1.3i/60KM
Wiek: 44 Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 390 Skąd: wawa-anin
|
Wysłany: 26 Sty 2006, 14:13
|
|
|
Rafal1504 napisał/a: | Witam
Poszukaj na aukcjach internetowych |
tak, tak
tylko aukcje internetowe - ewentualnie szroty ale myśle że prędzej musisz śledzić/wertowac allegro i się trafi w końcu |
|
 |
Kacper [Usunięty]
|
Wysłany: 27 Sty 2006, 01:10
|
|
|
niestety, ale albo sam coś wyrzezbisz (watpie bo tutaj nie ma co próbowac nawet), albo kupisz uzywana tapicerke badz tez jak sie uda samą siatke.
Ta siatka jest w zasadzie nie demontowalna, tylko przyklejona na stałe i baaardzo łatwo się łamie (jak mialem wypadek, to tapicerka poległa na fotelu, i pierwsze co pękło to właśnie ta siateczka).
W kazdym razie życze powodzenia, bo sie napewno przyda ;-)
Pozdrawiam
KACPER |
|
|
|
 |
Jaroslaw82 [Usunięty]
|
Wysłany: 27 Sty 2006, 07:09
|
|
|
Dziwne. u mnie te maskownice sa demontowalne- nie sa na kleju tylko na zatrzaskach i wlasnie po tym, jak ktos kopnal mi w ta maskownice , znisczyl ja i przy okazji glosnik tez, resztki tej maskownicy bez problemu odpialem- z drugiej strony tez demontowalem tapicerke (przy wymianie glosnikow) i tam tez jest na zatrzaskach. Myslalem ze kupie sobie orginalna w Fordzie, glanc nowke- ale nie bede dla glupiej maskownicy kupowal calego nowego obicia za 500zl !!!!
Szukalem na allegro, na razie nic nie znalazlem. Nawet mi nie zalerzy na kolorze- zeby byl taki sam, jak bedzie w innym kolorze oddam do pomalowania, zeby tylko byla!
Pozdro |
|
|
|
 |
marcus_87

Model: Ford Fiesta Mk3`94
Wersja: Calypso
Silnik: 1.3i/60KM
|
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|