Zwiekszenie mocy 1.3 duratec 70km |
Autor |
Wiadomość |
Parzych
Prince of Biłgoraj 2012

Model: Ford Fiesta Mk6`06
Wersja: Ambiente
Silnik: 1.6Duratec 100KM
Imię: Jacek
Wiek: 51 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 8085 Skąd: WawaTeam/Praga
|
Wysłany: 14 Cze 2014, 16:39
|
|
|
PaszczakPL, prędkość maksymalna zależy również od szerokości opon i ciężaru kół, oraz od stanu silnika (i czasem przebiegu)... |
_________________ BARDZO PROSZĘ O NIE MĘCZENIE MNIE NA PW (ANI PRZEZ GG) PROŚBAMI DORADZENIA W SPRAWIE ZAKUPU AUTA (ANI W SPRAWACH MECHANIKI/ELEKTRYKI OGÓLNEJ I CAR AUDIO), NIE ZNAM SIĘ I MAM JUŻ DOŚĆ PISANIA TEGO KAŻDEMU!!! OD TEGO SĄ TEMATY W DZIALE "PRZED ZAKUPEM (ORAZ MECHANIKA/ELEKTRYKA/CAR AUDIO)"!!! DZIĘKUJĘ, DOBRANOC...
F16 w obiektywie Krzyśka Palińskiego
 |
|
|
|
 |
PaszczakPL
Model: Ford Fiesta Mk6`02
Wersja: Trend
Silnik: 1.3i/70KM
Wiek: 38 Dołączył: 04 Maj 2014 Posty: 8 Skąd: Bad Hersfeld
|
Wysłany: 14 Cze 2014, 16:47
|
|
|
Poza tym nieszczesnym check enginem silnik jak i cale auto jest w b.dbd stanie. Niedawno Tüv mial robiony. Jestem 2 wlascicielem auta. Oponki 175/65 14 cali. Koniecznie musze zajac sie ta lambda, moze rzeczywiscie w niej tkwi problem. W sobote przyszla podjade do swojego specmajstra. Nie jest to moje pierwsze auto, mialem juz kilka duzo starszych z wiekszymi przebiegami ale takich spadkow mocy zadne nie mialo. |
|
|
|
 |
Tobol

Model: Ford Fiesta Mk6`04
Wersja: Basic
Imię: Tomek
|
Wysłany: 14 Cze 2014, 19:09
|
|
|
PaszczakPL Tak 1.3 70HP te same opony, alumki Forda, Stan silnika ? nie wiem wydaje się być bardzo dobry grama oleju nie bierze nie poci się przebieg 115tyś (raczej wiarygodny) wydaje mi się, że Fiestka jest generalnie w bardzo dobrej kondycji jak na 10 letni samochód |
|
|
|
 |
PaszczakPL
Model: Ford Fiesta Mk6`02
Wersja: Trend
Wiek: 38 Dołączył: 04 Maj 2014 Posty: 8 Skąd: Bad Hersfeld
|
Wysłany: 14 Cze 2014, 21:29
|
|
|
Czyli tak jak moja. Czyli moze problem lezec w sondzie. Wymienie i zdam raport. Co do mojej fiesty jej stan przebieg jak i cala reszte moge byc pewny, ze nic nie bylo krecone ani ukryte. |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.