Przesunięty przez: LOY 6 Maj 2006, 02:45 |
MOJA Mk3 zobaczcie sami.... + i - .... |
Autor |
Wiadomość |
Bodo [Usunięty]
|
Wysłany: 18 Cze 2005, 19:58 Re: hi
|
|
|
Tak napisałeś w innym temacie.
ThEClienT! napisał/a: | ja nie projektowalem tego auta ,tekie do mnie wyszlo z firmy , osobiscie progi mi sie nie podobaja i sadze ze pojezdze jeszcze przez wakacje tym ,a potem mozna bedzie gdzies na allegro to kupic jak znajdzie sie amator :/ |
Tak też
ThEClienT! napisał/a: | powiem wam ze ja mam spojler nad tylna szybe.nie wiem ile to kosztowalo , bo tuning wizualny kosztowal ok. 5.000 pln w carzonespecials.
Wiem tylko tyle ze spojler jest przerobiony od punto I .foto zamieszczone na stronie www.carzonespecials.com |
Ja gdybym oddał autko do konkretnej firmy na robienie ospoilerowania za 5ooo to bym musiał być zadowolony ze wszystkiego.
W innym temacie napisałeś
ThEClienT! napisał/a: | Mam w mojej fiescie radio + 6 glosnikow i bufer.chcialem zalozyc wzmacniacz ale nie wiem jaki bo sie na tym kompletnie nie znam
Najwarzniejsze jest to ze nie chce wydac na to za duzo kasy ok.100-150 pln
Kto potrafi mi cos doradzic ? - co jest wazne, moc ,firma cz cos zupelnie innego
H.E.L.P. |
To troche dziwne.
Tyle kasy na tuning + prawie nowy samochód a żałujesz na CarAudio.
Przyznaj się.
Masz kogoś w Carzone czy jak
|
|
|
|
 |
Jareczek [Usunięty]
|
Wysłany: 19 Cze 2005, 12:15 Re: hi
|
|
|
Bodo napisał/a: |
To troche dziwne.
Tyle kasy na tuning + prawie nowy samochód a żałujesz na CarAudio.
Przyznaj się.
Masz kogoś w Carzone czy jak
|
Ja podejrzewam, że to wogole nie jest twoje auto, tylko się tak chwalisz autem firmy... Nie uwierzę, dooki nie zobaczę na żywo, albo twojego zdjęcia z tym autem i jak to widziałem gdzieś z gazetą np. sobotnią SuperExpress.
Albo dopoki nie zjawiśz się na spocie we frakcji łódzkiej ioni tego nie potwierdza... |
|
|
|
 |
ThEClienT! [Usunięty]
|
Wysłany: 19 Cze 2005, 17:51 hi
|
|
|
tak to jest moje auto ,a w carzone mam prezesem jest znajomy i zrobil na bazie mojego auta projekt i wzor dla innych fiest mk5.Chetnie bym sie pojawil na jakims zlocie ,ale dopiero po wakacjach bo niedlugo wyjezdzam za granice troche sobie dorobic
[ Dodano: Nie Cze 19, 2005 16:55 ]
a fotke jakas moge pokazac na stronie... zaraz ide zrobic fote |
|
|
|
 |
cinot [Usunięty]
|
Wysłany: 19 Cze 2005, 21:17
|
|
|
WIdziałem dziś furę darasa na żywo na zlocie.
Super sięprezentuje i zapewne sietnie jeżdzi. A i właściciel bardzo miły człowiek. |
|
|
|
 |
Daras84
King of Bednary 2011

Model: Ford Fiesta Mk3`90
Wersja: RST
Silnik: 2.0 16V
|
Wysłany: 19 Cze 2005, 23:06
|
|
|
cinot napisał/a: | WIdziałem dziś furę darasa na żywo na zlocie.
Super sięprezentuje i zapewne sietnie jeżdzi. A i właściciel bardzo miły człowiek. |
nie zawstydzaj mnie czlowieku w twoim aucie jest tez kilka ciekawych propozycji ktore powinny za nie dlugo znalesc sie rowniez u mnie pozdro |
|
|
|
 |
cinot [Usunięty]
|
Wysłany: 20 Cze 2005, 08:54
|
|
|
nie zawstydzaj mnie czlowieku w twoim aucie jest tez kilka ciekawych propozycji ktore powinny za nie dlugo znalesc sie rowniez u mnie pozdro[/quote]
o to ciekawe. A coż to za propozycje??? |
|
|
|
 |
Daras84
King of Bednary 2011

|
Wysłany: 20 Cze 2005, 15:10
|
|
|
maska , tylne lampy.... |
|
|
|
 |
cinot [Usunięty]
|
Wysłany: 20 Cze 2005, 15:30
|
|
|
łoj nie wiem co z tąmaską- badlooka chcesz zrobić??
Masz zaokrąglone zderzaki dziwnie by to chyba wyglądało- robiłeś jużmoże virtual tuning?? |
|
|
|
 |
Daras84
King of Bednary 2011

|
Wysłany: 21 Cze 2005, 15:12
|
|
|
no juz widizalem taki projekt z okraglym zderzakiem i bad lookiem calkiem dobry efekt :D |
|
|
|
 |
cinot [Usunięty]
|
Wysłany: 21 Cze 2005, 16:31
|
|
|
ano tak Korczus chyba tak zrobił.
U icebie by fajnie wyglądały lampy typu takiego jak w focusioe monwuje sie czasem- 4 sztuki soczewy ale nie wiem czy sa takie do mk3
Jaq zrobiłem bada bo byłem u blacharza bo maska byla wgnieciona i juz tak z rozpedu poszło |
|
|
|
 |
Daras84
King of Bednary 2011

|
Wysłany: 21 Cze 2005, 21:56
|
|
|
a mam takie pytanko jak teraz otwierasz maske?? i z czego ten grill?? <nie buj sie nie xeruje twojego pomyslu, tak tylko z ciekawosci:) |
|
|
|
 |
djpleban [Usunięty]
|
Wysłany: 23 Sty 2006, 17:46
|
|
|
Stray... mnie się bardzo podoba Twoja koncepcja. Ten stop w klapiej jest z innej bajki ale jest BOMBA Na prawde mi sie podoba
A felgi... też super ja mam czarne auto i zastanawiam się nad podobnymi felgami (czarny środek; polerowany rant). Szacunek |
|
|
|
 |
krzysiek19921103 [Usunięty]
|
Wysłany: 6 Maj 2009, 22:26
|
|
|
WITAM
Kupiłem sobie fieste mk3 92r.