|
[MK5] moduł bluetootch |
Autor |
Wiadomość |
mikrus
Model: Ford Fiesta Mk5`02
Wersja: Flair
Silnik: 1.25i/75KM
|
|
|
|
 |
Puff
Forumowy Maruda

Model: Ford Fiesta Mk5`00
Wersja: Fun
Silnik: 1.8DI/75KM
Imię: Dawid
Wiek: 38 Dołączył: 22 Cze 2008 Posty: 5740 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 15 Lut 2018, 16:34
|
|
|
Pomijając, że to jest pod Fiestę mk7, to radia starego typu nie mają nawet opcji podpięcia takich bajerów... |
_________________ "Rób to, co kochasz, żyj jak chcesz i nie patrz na to, co mówią inni,
bo jeśli zaczniesz działać tak, jak chcą inni, to będziesz żyć dla innych, a nie dla siebie."
Wierny osiołek pochłania jedynie
|
|
|
|
 |
mikrus
|
Wysłany: 16 Lut 2018, 12:28
|
|
|
Hmmm. Ostatnio mój syn mi mówił że jego kolega z klasy (domorosły elektronik) właśnie coś takiego zrobił w swoim radiu. Co prawda nie wiem w jakim radiu i w jakim samochodzie. Więc może jest nadzieja bo ta ponoć umiera ostatnia. |
|
|
|
 |
Puff
Forumowy Maruda

|
Wysłany: 16 Lut 2018, 13:39
|
|
|
Pomijając, że historia przypomina "a słyszałem że kolega brata kuzyna ciotki wujka babci coś tam", to nie wiem ani jak to skomentować... Nie wiesz nawet w jakim aucie i radiu, i twierdzisz z automatu, że tu też się da.
Ujmę to tak - żeby dołożyć moduł BT, nawet druciarskimi metodami, trzeba mieć choć wejście liniowe do dyspozycji, chociażby podmieniając ścieżki toru AM. Tu takiej możliwości nie ma. A nawet gdyby była, to byłaby to głupota, bo radia z modułem BT da się wyrwać za grosze na Allegro. Badziewne, ale zawsze. |
_________________ "Rób to, co kochasz, żyj jak chcesz i nie patrz na to, co mówią inni,
bo jeśli zaczniesz działać tak, jak chcą inni, to będziesz żyć dla innych, a nie dla siebie."
|
|
|
|
 |
mikrus
|
Wysłany: 16 Lut 2018, 18:31
|
|
|
Czy ja napisałem że się da? Wiem tylko że to zrobił. Nie wiem w jakim ponieważ nie dopytywałem.
Postaram się zatem dowiedzieć jakie to było radio i ewentualnie w jaki sposób to zrobił.
Nie piszę też że na 100% to zrobię ale nie widzę przeszkód aby temat zgłębić.
Jak napisałem - nadziej umiera ostatnia. |
|
|
|
 |
Puff
Forumowy Maruda

|
Wysłany: 17 Lut 2018, 01:17
|
|
|
No tu właśnie chodziło o to, że detali brak, a nadzieja że się da, to jednak była.
Na przyszłość polecam rozeznać się bardziej w temacie nim zada się pytanie, większość takich właśnie tematów traktowana jest z przymrużeniem oka i bywa, że autorzy nie doczekują się odpowiedzi |
|
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|