|
Problem ze znalezieniem przerywacza wycieraczek. |
Autor |
Wiadomość |
Lextern
Model: Ford Fiesta Mk4`99
Wersja: Fun
Silnik: 1.25i/75KM
|
Wysłany: 4 Sie 2014, 16:55 Problem ze znalezieniem przerywacza wycieraczek.
|
|
|
Witam, dziś zabrałem się za wymianę przerywacza wycieraczek według tego opisu: http://forum.fordclubpols...ead.php?t=74431 niestety moja skrzynka bezpieczników wygląda całkiem inaczej niż ta pokazana w tutorialu, nie posiada kostek na górze skrzynki. W sieci znalazłem przykładowe zdjęcia mojej, czy ktoś mógłby mi pomóc ze znalezieniem tych kostek u mnie ? A w szczególności tej czerwonej odpowiadającej za pracę wycieraczek. Dzięki za pomoc
 |
Ostatnio zmieniony przez Lextern 4 Sie 2014, 18:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Puff
Forumowy Maruda

Model: Ford Fiesta Mk5`00
Silnik: 1.8DI/75KM
Imię: Dawid
Wiek: 38 Dołączył: 22 Cze 2008 Posty: 5740 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 4 Sie 2014, 22:54
|
|
|
W mk4,5 i mk5 ten przerywacz sprawia wrażenie wbudowanego w tą skrzynkę. Nie ma co tego rozbierać - wiaderko elektroniki i zero elementów wymienialnych/serwisowalnych. Kiedyś chciałem się właśnie dobrać do przerywacza i utknąłem na etapie wygrzebania skrzynki spod deski - dalej nie było sensu tego rozgrzebywać, bo żeby dojść dalej, musiałbym rozpiąć wszystkie kable i wyjąć skrzynkę na stół |
_________________ "Rób to, co kochasz, żyj jak chcesz i nie patrz na to, co mówią inni,
bo jeśli zaczniesz działać tak, jak chcą inni, to będziesz żyć dla innych, a nie dla siebie."
Wierny osiołek pochłania jedynie
|
|
|
|
 |
Lextern
Model: Ford Fiesta Mk4`99
Silnik: 1.25i/75KM
|
Wysłany: 5 Sie 2014, 10:07
|
|
|
A już myślałem że będzie kolejny fajny gadżet . Faktycznie nie ma co grzebać w kablach, dzięki za odpowiedź. |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|