[MK7] wyposażenie dodatkowe |
Autor |
Wiadomość |
MisiekT
Prince of Tor Kielce 2013

Model: Ford Fiesta Mk7`10
Wersja: Sport
Silnik: 1.6Duratec/120KM
Imię: Michał
|
Wysłany: 19 Mar 2014, 13:49
|
|
|
Freeman - ale to jest forum DYSKUSYJNE - dopoki nikt nie atakuje sie wzajemnie, to moze jednak mozna dyskutowac, co?
FFDriver napisał/a: | to będzie miejsca 4-5cm ??
No chyba, że lubisz gaz |
no tez 4-5 cm razy srednica wnetrza felgi daje sporo dodatkowego miejsca... ale jak komus nie zalezy, to jasne ze nie jest to argumentem
a ja faktycznie nie mam juz dylematu zupelnie, bo w miejscu na zapas i tak mam wielka butle na LPG
PS. i mam wielkie szczescie, bo ostatnie kolo przebilem jakies 150tys. temu albo lepiej |
_________________ MK7 1.6 Ti-VCT Sport 3D Frozen White: http://www.fiestaklubpols...pic.php?t=59056 |
|
|
|
 |
Parzych
Prince of Biłgoraj 2012

Model: Ford Fiesta Mk6`06
Wersja: Ambiente
Silnik: 1.6Duratec 100KM
Imię: Jacek
Wiek: 51 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 8085 Skąd: WawaTeam/Praga
|
Wysłany: 19 Mar 2014, 15:17
|
|
|
FFDriver napisał/a: | 175/65R14 | O taki właśnie mam zapas... |
_________________ BARDZO PROSZĘ O NIE MĘCZENIE MNIE NA PW (ANI PRZEZ GG) PROŚBAMI DORADZENIA W SPRAWIE ZAKUPU AUTA (ANI W SPRAWACH MECHANIKI/ELEKTRYKI OGÓLNEJ I CAR AUDIO), NIE ZNAM SIĘ I MAM JUŻ DOŚĆ PISANIA TEGO KAŻDEMU!!! OD TEGO SĄ TEMATY W DZIALE "PRZED ZAKUPEM (ORAZ MECHANIKA/ELEKTRYKA/CAR AUDIO)"!!! DZIĘKUJĘ, DOBRANOC...
F16 w obiektywie Krzyśka Palińskiego
 |
|
|
|
 |
darian
Model: Ford Fiesta Mk7`11
Wersja: Ambiente
Silnik: 1.25Duratec/60KM
|
Wysłany: 19 Mar 2014, 16:49
|
|
|
FFDriver napisał/a: | Normalnie nie ma ani klucza, ani lewarka | ja dostałem w standardzie..
+pełne koło stalowe+ wszystko zmontowane w styropianie |
|
|
|
 |
FFDriver

Model: Ford Fiesta Mk7`13
Wersja: Titanium X
Silnik: 1.0EcoBoost/100KM
|
Wysłany: 19 Mar 2014, 17:39
|
|
|
darian napisał/a: | ja dostałem w standardzie..
+pełne koło stalowe+ wszystko zmontowane w styropianie |
No tak ale to jest opcja.
Albo jest za friko w każdym kompresor albo za dopłatą koło + narzędzia.
Jak zamawiasz totalnie nowe auto "szyte na miarę" to musisz zdecydować.
Jeśli bierzesz coś gotowego z salonu to zależnie od fantazji salonu będzie kompresor lub koło.
MisiekT napisał/a: | Freeman - ale to jest forum DYSKUSYJNE - dopoki nikt nie atakuje sie wzajemnie, to moze jednak mozna dyskutowac, co? |
Popieram w całej rozciągłości. Tym bardziej, że pytający dostał kompletną (przynajmniej moim zdaniem) odpowiedź i nasza dyskusją nie zaszkodzi wątkowi |
_________________ --<< Moja Fiesta - kliknij tutaj >>--
 |
|
|
|
 |
mario19804
Model: Ford Fiesta Mk7`08
Wersja: S
Silnik: 1.4TDCi/68KM
|
Wysłany: 19 Mar 2014, 23:54
|
|
|
Dzięki za wszystkie info.Temat został rozpracowany b. dokładnie. Jak widać nawet koło może stać się tematem zagorzałej, aczkolwiek owocnej dyskusji. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.