[Blacharstwo] [MK3] Zmienniki błotników, jakie |
Autor |
Wiadomość |
Pietrekk
Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: Inny
Imię: Piotrek
|
Wysłany: 8 Sty 2013, 15:03 [Blacharstwo] [MK3] Zmienniki błotników, jakie
|
|
|
Jak w temacie, musze kupić oba błotniki, bo tylko to zostało mi do włożenia żeby blacharkę uznać za skończoną. W matowej miałem jeden bardzo dobrej jakości, nie wiem jakiej dirmy, kupiony od jakiegoś gościa. Drugi to tragedia.
Więc może macie jakieś doświadczenia, jakie warto, jak najbardziej zbliżone do oryginału |
_________________ BMW e36 touring 325tds 1997 |
|
|
|
 |
Krzysiek

Model: Ford Fiesta Mk3`95
Wersja: SuperS
Silnik: 1.3i/60KM
Imię: Krzysiek
Wiek: 34 Dołączył: 09 Paź 2010 Posty: 523 Skąd: Andrychów
|
Wysłany: 8 Sty 2013, 15:26
|
|
|
wystrzegaj się taniości kupiłem właśnie prawy nowy jak malowałem auto taki ch***** że wgniata się jak plastelina za to oryginalny ani drgnie. Trzeba dobrze szukać. |
_________________ Czarna
Sprzedam Swap RS1800 w częściach / Kierownica,licznik RS Turbo / części blacharskie nowe / uchylne szyby/ Kontakt PW |
|
|
|
 |
Pietrekk
Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: Inny
Imię: Piotrek
|
Wysłany: 8 Sty 2013, 17:49
|
|
|
O tym pisałem Nie dość ze ten co jako drugi kupiłem dopasowany zbyt dobrze nie był |
_________________ BMW e36 touring 325tds 1997 |
|
|
|
 |
Krzysiek

Model: Ford Fiesta Mk3`95
Wersja: SuperS
Silnik: 1.3i/60KM
Imię: Krzysiek
Wiek: 34 Dołączył: 09 Paź 2010 Posty: 523 Skąd: Andrychów
|
Wysłany: 8 Sty 2013, 20:15
|
|
|
Ja akurat spasowany mam elegancko ale o tej "wgniotliwości" ( wiem nie bijcie ) mowa na zamienniku szkoda gadać a na oryginale mogę się kochać z dziewczyną i nawet się ani trochę nie wgniecie... takie porównanie. |
_________________ Czarna
Sprzedam Swap RS1800 w częściach / Kierownica,licznik RS Turbo / części blacharskie nowe / uchylne szyby/ Kontakt PW |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.