Przesunięty przez: trzeci 21 Wrz 2012, 11:35 |
[MK7] Parowanie kabiny |
Autor |
Wiadomość |
Parzych
Prince of Biłgoraj 2012

Model: Ford Fiesta Mk6`06
Wersja: Ambiente
Silnik: 1.6Duratec 100KM
Imię: Jacek
Wiek: 51 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 8085 Skąd: WawaTeam/Praga
|
Wysłany: 26 Wrz 2012, 00:33
|
|
|
Marek napisał/a: | Chcesz sie zalozyc o krate browara? | Chętnie zobaczę (choćby na filmie) jak w 5 minut wymieniasz filtr kabinowy w Fieście MK6... Oczywiście w warunkach parkingowych (a nie na podnośniku) i kluczami ręcznymi na leżąco... |
_________________ BARDZO PROSZĘ O NIE MĘCZENIE MNIE NA PW (ANI PRZEZ GG) PROŚBAMI DORADZENIA W SPRAWIE ZAKUPU AUTA (ANI W SPRAWACH MECHANIKI/ELEKTRYKI OGÓLNEJ I CAR AUDIO), NIE ZNAM SIĘ I MAM JUŻ DOŚĆ PISANIA TEGO KAŻDEMU!!! OD TEGO SĄ TEMATY W DZIALE "PRZED ZAKUPEM (ORAZ MECHANIKA/ELEKTRYKA/CAR AUDIO)"!!! DZIĘKUJĘ, DOBRANOC...
F16 w obiektywie Krzyśka Palińskiego
 |
|
|
|
 |
Marek

Model: Ford Fiesta Mk3`91
Wersja: RST
Silnik: 2.0/16V
Imię: Marek
|
Wysłany: 26 Wrz 2012, 00:36
|
|
|
Bez podnosnika, grzechotka pneumatyczna calosc trwa moze jakies 3 min. Z zwykla reczna w 5 sie czlowiek zmiesci. |
|
 |
Parzych
Prince of Biłgoraj 2012

|
Wysłany: 26 Wrz 2012, 00:41
|
|
|
Marek napisał/a: | Bez podnosnika, grzechotka pneumatyczna calosc trwa moze jakies 3 min. Z zwykla reczna w 5 sie czlowiek zmiesci. | Po 1, nie o pneumatyka mi chodziło, po 2, tak se tłumacz a po 3, czekam na nagranie, jeśli pojawisz się na Wiosennym i mi w 5 minut zmienisz filtr kabinowy (bez niszczenia go i pozostałych elementów), masz u mnie równowartość kratki piwa... |
_________________ BARDZO PROSZĘ O NIE MĘCZENIE MNIE NA PW (ANI PRZEZ GG) PROŚBAMI DORADZENIA W SPRAWIE ZAKUPU AUTA (ANI W SPRAWACH MECHANIKI/ELEKTRYKI OGÓLNEJ I CAR AUDIO), NIE ZNAM SIĘ I MAM JUŻ DOŚĆ PISANIA TEGO KAŻDEMU!!! OD TEGO SĄ TEMATY W DZIALE "PRZED ZAKUPEM (ORAZ MECHANIKA/ELEKTRYKA/CAR AUDIO)"!!! DZIĘKUJĘ, DOBRANOC...
 |
|
|
|
 |
Marek

Model: Ford Fiesta Mk3`91
Wersja: RST
Silnik: 2.0/16V
Imię: Marek
|
Wysłany: 26 Wrz 2012, 00:50
|
|
|
Napisałem, że ze zwykła w 5 min się wyrobi. Przy najbliższej okazji nagram filma i czekam na kratę piwa bo na zloty nie jeżdżę |
|
 |
Parzych
Prince of Biłgoraj 2012

|
Wysłany: 26 Wrz 2012, 00:55
|
|
|
Marek napisał/a: | Przy najbliższej okazji nagram filma i czekam na kratę piwa | Tylko tajmera nie zapomnij włączyć w kamerze i coby film nie był z kilku posklejany... Czas odliczamy od otwarcia drzwi do poskładania wszystkich plastików i zamknięcia drzwi... |
 |
|
|
|
 |
mattstop
Model: Ford Fiesta Mk6`04
Wersja: Inna
Silnik: 1.25Duratec/60KM
|
Wysłany: 26 Wrz 2012, 05:35
|
|
|
ja mam MK6 anglika wiec filtr mi wychodzi po stronie pasazera wiec dam rade w 5 min ale w europejskiej wersji bedzie chyba ciezko w 5 min |
|
|
|
 |
Parzych
Prince of Biłgoraj 2012

|
Wysłany: 26 Wrz 2012, 12:56
|
|
|
mattstop napisał/a: | ja mam MK6 anglika wiec filtr mi wychodzi po stronie pasazera wiec dam rade w 5 min | To masz łatwo jak w MK7, na którą z kolei Angole pewnie zdrowo klną... Marek, tylko w europejskiej MK6 wymieniaj na filmie... |
 |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.