[MK4] Moje cudo |
Autor |
Wiadomość |
David
Model: Ford Fiesta Mk4`97
Wersja: Basic
Silnik: 1.3i/60KM
|
Wysłany: 9 Kwi 2012, 23:17
|
|
|
Ja osobiście zazdroszczę. Jakiś zawias obniżający i na prawdę będzie miazga! No i felgi z jakimś rantem może? |
|
|
|
 |
Puff
Forumowy Maruda

Model: Ford Fiesta Mk5`00
Wersja: Fun
Silnik: 1.8DI/75KM
Imię: Dawid
Wiek: 38 Dołączył: 22 Cze 2008 Posty: 5740 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 10 Kwi 2012, 00:00
|
|
|
Bez urazy Konrad, ale napisałeś to tak, że można odnieść wrażenie, że jeśli coś jest subiektywnie brzydkie, a dasz na to firmową nalepkę, to nagle stanie się obiektem pożądania i w żadnym wypadku nie można tego skrytykować. A im rzadsze, tym krytyką popełnia się większe faux pas. To chyba nie tak ma działać |
_________________ "Rób to, co kochasz, żyj jak chcesz i nie patrz na to, co mówią inni,
bo jeśli zaczniesz działać tak, jak chcą inni, to będziesz żyć dla innych, a nie dla siebie."
Wierny osiołek pochłania jedynie
|
|
|
|
 |
Fordon

Model: Ford Fiesta Mk3`94
Wersja: Inna
Silnik: ST 170
Imię: Konrad
|
Wysłany: 10 Kwi 2012, 00:26
|
|
|
Nie ale wypowiedzi w stylu ze paskuda (co wg. mnie jest sprzecznoscia pomijajac tylko felge) i w ogole bo cos tam, i "najlepiej szybcy i wsciekli" to przegiecie, skoro jest to wolf a nie powiesz mi ze MK4 z mojego foto wyglada paskudnie... ja osobiscie wolal bym miec taka MK4 niz serie bo jest bardziej nietypowa.
Nie ze nie mozna skrytykowac, ale zauwaz ze nikt nie pomyslal ani nie sprawdzil co to za wynalazkowy pakiet... Tym bardziej ze krytyka w granicach normy OK, a nie lecenie z tekstem calibra i wies tanczy i spiewa... Jesli tak chcecie witac nowe osoby na klubie to rzeczywiscie takie forum bedzie zagroda solnych dziadkow siedzacych tu xx lat i tyle z tego bedzie...
Nie na tym klub polega, nie mozna napisac ze ok zderzaki mi nie pasuja, ale daj glebe i lepsza felge a mozliwe ze zacznie to wygladac...
Troche pomyslu na rzeczowa krytyke... (wiem ze sam swiety nie jestem ale czasem sie piznie po bandzie). |
|
 |
hubi_2006

Model: Ford Fiesta Mk4`99
Wersja: Techno
Silnik: 1.25i/75KM
Imię: Hubert
Wiek: 37 Dołączył: 03 Cze 2007 Posty: 1479 Skąd: Kruszwica
|
Wysłany: 10 Kwi 2012, 00:38
|
|
|
Fordon napisał/a: | ze chlopak ma caly pakiet WOLF-a |
Nie ma Brak felg i morette
Fajna i niepospolicie wyglądająca mk4 |
_________________ Powyższy post nie ma na celu obrazy czytelnika. Wszelka nadinterpretacja jego treści może wynikać z przypadku lub celowego doszukiwania się nieistniejących treści obraźliwych, jak i pogardliwych.
ebesz szkerebe debesz (R) |
|
|
|
 |
Bezimienny
Model: Ford Fiesta Mk3`91
Wersja: C
Silnik: 1.6i/104KM
Imię: Łukasz
Wiek: 33 Dołączył: 21 Mar 2010 Posty: 1185 Skąd: Torzym/ZG
|
Wysłany: 10 Kwi 2012, 00:40
|
|
|
Właściwie to chyba morrete jest jak sie przyjrzeć . |
|
|
|
 |
Fordon

Model: Ford Fiesta Mk3`94
Silnik: ST 170
Imię: Konrad
|
Wysłany: 10 Kwi 2012, 00:44
|
|
|
Bezimienny napisał/a: | Właściwie to chyba morrete jest jak sie przyjrzeć |
+1 dobre oko |
|
 |
Maci3j18

Model: Inne auto
Wersja: RS
Silnik: Inny
Imię: Macias
Wiek: 36 Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 115 Skąd: Chojnów/S.Ł.
|
Wysłany: 10 Kwi 2012, 00:58
|
|
|
Bezimienny napisał/a: | Właściwie to chyba morrete jest jak sie przyjrzeć . |
Jak się dokładnie przyjrzeć to faktycznie widać ze to moretty, na pierwszy rzut oka wyglądaja jak "angel eyes" z allegro. |
_________________ Było: Ford Fiesta 1.1 Ghia 91r. Ford Fiesta 1.4 Futura 94r.
Jest: Skoda Octavia 1.8T RS 2002r. |
|
|
|
 |
Bezimienny
|
Wysłany: 10 Kwi 2012, 01:01
|
|
|
Tak jak sie przyglądam i stwierdzam że piękne nie jest może (wg mnie) ale widziałem o wiele, wiele gorsze, tu sytuacje znacząco mogło by poprawić obniżenie i ładniejsze koło z mniejszą oponką, no i ciemniejsze lampy, wtedy dobre zdjęcia i można by ocenić. A co do morretów to wiele poprawia sytuacje bo są to ładne lampy pasujące do mk4 a tu słabe, ciemne zdjęcie może sugerować mylnie tzw "ringi" które są ... wiadomo (sam mam, niestety :( ), no i jak dla mnie badlook jest troche za duży, choć delikatny badlook o wiele poprawia wygląd mk4 co jest jako tako ewenementem bo w większości aut jest na odwrót.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Parzych
Prince of Biłgoraj 2012

Model: Ford Fiesta Mk6`06
Wersja: Ambiente
Silnik: 1.6Duratec 100KM
Imię: Jacek
Wiek: 52 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 8085 Skąd: WawaTeam/Praga
|
Wysłany: 10 Kwi 2012, 01:23
|
|
|
Nie chciałem wyjść na idiotę pisząc że widzę moretty... |
_________________ BARDZO PROSZĘ O NIE MĘCZENIE MNIE NA PW (ANI PRZEZ GG) PROŚBAMI DORADZENIA W SPRAWIE ZAKUPU AUTA (ANI W SPRAWACH MECHANIKI/ELEKTRYKI OGÓLNEJ I CAR AUDIO), NIE ZNAM SIĘ I MAM JUŻ DOŚĆ PISANIA TEGO KAŻDEMU!!! OD TEGO SĄ TEMATY W DZIALE "PRZED ZAKUPEM (ORAZ MECHANIKA/ELEKTRYKA/CAR AUDIO)"!!! DZIĘKUJĘ, DOBRANOC...
F16 w obiektywie Krzyśka Palińskiego
 |
|
|
|
 |
hubi_2006

Model: Ford Fiesta Mk4`99
Wersja: Techno
Silnik: 1.25i/75KM
Imię: Hubert
Wiek: 37 Dołączył: 03 Cze 2007 Posty: 1479 Skąd: Kruszwica
|
Wysłany: 10 Kwi 2012, 08:45
|
|
|
Grilla nie ma! Kurcze, jak człowiek zaspany to z morette endżel ajsy zrobi Wtopa |
_________________ Powyższy post nie ma na celu obrazy czytelnika. Wszelka nadinterpretacja jego treści może wynikać z przypadku lub celowego doszukiwania się nieistniejących treści obraźliwych, jak i pogardliwych.
ebesz szkerebe debesz (R) |
|
|
|
 |
grzes87
Model: Ford Fiesta Mk4`98
Silnik: 1.3i/60KM
Imię: Grzes
|
Wysłany: 10 Kwi 2012, 09:50
|
|
|
a ja poproszę o lepsze foty bo są masakrycznie słabe,
podoba mi się przód i "bad look" i to że laczki są szerokie, a reszta nie w moim guście no i za słabe foty by zobaczyć więcej. |
|
 |
Puff
Forumowy Maruda

Model: Ford Fiesta Mk5`00
Wersja: Fun
Silnik: 1.8DI/75KM
Imię: Dawid
Wiek: 38 Dołączył: 22 Cze 2008 Posty: 5740 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 10 Kwi 2012, 11:06
|
|
|
Fordon napisał/a: | a nie powiesz mi ze MK4 z mojego foto wyglada paskudnie |
No nie powiem - tyle, że to nie jest to samo. A teraz do meritum - jeśli chłopak się dobrze czuje z tym autem, to fajnie. Jeśli chce dalej jakoś to rozwijać, o auto dbać, etc. to jeszcze lepiej. Jednak jeśli krytyka sprawi, że nagle się usunie w cień, to bieda. A jak nie będzie potrafił przyjąć na klatę tego, że komuś się nie podoba (jest istotna różnica między "mnie się nie podoba" a "wygląda jak kupa" czy innym wrzucaniem), to tak naprawdę nic tu po nim... Trzeba być twardym, a nie "mjentkim", umieć bronić swojego i nie przejmować się tym, że ktoś może nie piać z zachwytu To tyle |
_________________ "Rób to, co kochasz, żyj jak chcesz i nie patrz na to, co mówią inni,
bo jeśli zaczniesz działać tak, jak chcą inni, to będziesz żyć dla innych, a nie dla siebie."
Wierny osiołek pochłania jedynie
|
|
|
|
 |
someone1989

Model: Ford Fiesta Mk6`06
Silnik: 1.4TDCi/68KM
Imię: Artur
|
Wysłany: 10 Kwi 2012, 14:17
|
|
|
Zdjęcia są tak słabe że mi wyglądało to na angel eyes ale i tak to mi się najbardziej podoba w niej . |
_________________ Co z tego że fura gwizda jak kierowca p...a |
|
|
|
 |
kukas5
Model: Ford Fiesta Mk6`08
Wersja: FX Silver
Silnik: 1.4TDCi/68KM
|
Wysłany: 10 Kwi 2012, 14:59
|
|
|
Szczerze mówiąc to nie spodziewałem się takiego odzewu. Co do negatywnych komentarzy to jak napisał kolega "przyjmuje je na klatę". Samochód na żywo prezentuję się ładnie, mam wstawione felgi 15 czy ładne to kwestia gustu. Widziałem sporo opinii na temat przednich lamp i szczerze mówiąc sam nie wiem jakie to są. Gdy go kupiłem już były zamontowane, jest to mój pierwszy samochód i trudno mi stwierdzić co to jest dokładnie. Jeżeli chodzi o przycisk do wzmacniacza to jest to po prostu mój kaprys i tyle. Czekam na więcej komentarzy! |
|
|
|
 |
Bezimienny
|
Wysłany: 10 Kwi 2012, 15:16
|
|
|
Prosimy o więcej fotek i dokładniejsze przy dobrym świetle, i jak byś mógł bliższe foty przednich lamp, najlepiej przy otwartej masce, wtedy ocenim dokładniej i może niektórzy zmienią zdanie, bo fotki potrafią pogorszyć jak i polepszyć wizerunek auta. |
|
|
|
 |
|