|
[MK5] 1.25,16vZetec-Trend by Tytan254 |
Autor |
Wiadomość |
Marcin
Model: Inne auto
Wersja: Sport
Silnik: 1.6i16V/100KM
Imię: Marcin
Wiek: 40 Dołączył: 10 Kwi 2006 Posty: 3110 Skąd: Krosno Odrz.
|
Wysłany: 30 Paź 2011, 15:34
|
|
|
czy co po niektórzy mogą sobie darować kolejne swoje komentarze?
i bez wzajemnego obrażania się, bo znowu posypią się ostrzeżenia. |
_________________ Jest: Mazda 6 GH, Mazda 2 DY, Puma MK1
Było: Focus MK2FL, Clio 2, Mazda 323F BJ, Fiesta MK4 |
|
|
|
 |
mieszko
Naczelny spamer F.K.P.

Wersja: Inna
Silnik: 1.0/80KM
Imię: Mieszko
|
Wysłany: 30 Paź 2011, 15:39
|
|
|
Marcin napisał/a: | czy co po niektórzy mogą sobie darować kolejne swoje komentarze?
i bez wzajemnego obrażania się, bo znowu posypią się ostrzeżenia. |
rozumiem że to między innymi do mnie , Marcin , jeśli krytyka to konstruktywna , jeśli sam właściciel chciał opinie nt. auta to piszemy co o nim myślimy , wskazujemy błędy jakie popełnił , też na początku wydawało mi się że im więcej gadżetów ze stoiska w hipermarkecie tym lepiej ale po obejrzeniu kilku Forumowych aut stwierdziłem że nie tędy droga. |
_________________  |
|
|
|
 |
tytan254
Model: Ford Fiesta Mk5`00
Wersja: Trend
Silnik: 1.25i/75KM
Imię: Tomasz
|
Wysłany: 30 Paź 2011, 16:12
|
|
|
Pufcio napisał/a: | W Tesco przynajmniej mają akcesoria, dzięki którym można przyjąć poród. W sklepie "tuningowym" można co najwyżej kluczem francuskim w łeb po porodzie dostać
Swoją drogą temat wyglądu był przerabiany - jeśli auto się wyróżnia, a jeździ kalecznie, to jest to wieś. Inna bajka by była, gdyby tu pod maską było nie 75 ale z 275 kucyków... no ale nie jest. |
Tu cie musze zmartwic-poniewaz autko sprawuje sie super i jezdzi niennaganie!!!
luk-90 napisał/a: | Nie kumam, po co zmieniać coś i pytać sie innych ludzi czy teraz może być? LOL Auto jest Twoje i to Tobie ma się podobac, masz się czuć w nim dobrze, ale może Ja jakiś inny jestem |
Nie pisze do ciebie to,tylko do tych co widzieli fieste wczesniej-została poprawiona-doprowadzona do normalnosci:)!! |
_________________ tytan254 |
Ostatnio zmieniony przez Parzych 10 Paź 2013, 14:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
mmbu
Model: Ford Fiesta Mk5`01
Wersja: Sport
Silnik: 1.6i16V/100KM
|
Wysłany: 30 Paź 2011, 20:21
|
|
|
tytan254 napisał/a: | doprowadzona do normalnosci:)!! |
Gdzie? |
_________________ jak ktoś się p... urodził, to skowronkiem nie umrze
Umiesz liczyć? Licz na siebie...
Moje Allegro |
|
|
|
 |
Puff
Forumowy Maruda

Wersja: Fun
Silnik: 1.8DI/75KM
Imię: Dawid
Wiek: 38 Dołączył: 22 Cze 2008 Posty: 5740 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 30 Paź 2011, 20:36
|
|
|
tytan254 napisał/a: | Tu cie musze zmartwic-poniewaz autko sprawuje sie super i jezdzi niennaganie!!! |
Ale mnie to nie martwi W tej chwili moja dieslowa koza złoiłaby temu zielonemu "nienagannemu" Smokozordowi dupsko nawet jakbym ruszał z dwójki... o to się tutaj rozchodzi.
Przyjemnością powinno być zwracanie na siebie uwagi nie w każdy możliwy sposób (czyli: "byle jak, byle odwracali głowę"), tylko w taki, który wzbudzi zdrową ciekawość albo i zazdrość. A widząc chociażby odpowiedzi na tym forum możesz stwierdzić jakie ludzie mają na ten temat zdanie. |
_________________ "Rób to, co kochasz, żyj jak chcesz i nie patrz na to, co mówią inni,
bo jeśli zaczniesz działać tak, jak chcą inni, to będziesz żyć dla innych, a nie dla siebie."
Wierny osiołek pochłania jedynie
|
|
|
|
 |
szczepan522

Silnik: Inny
Imię: Jarek
|
Wysłany: 30 Paź 2011, 20:36
|
|
|
tytan254, Ja bym się na twoim miejscu nie załamywał, ani nie denerwował krytyką... Przyjmij na klatę krytykę i żyj dalej Twoje auto twoje mody, głowa do góry! na FKP ceni się ludzi za otwartość i to że jak coś spartolisz od razu się o tym dowiesz Nie oczekuj że będą wszyscy się zachwycać wszystkim co robisz, robisz to dla siebie i ty będziesz chwalony lub krytykowany na ulicy (poza nią również) tym bardziej pytając się o efekt prowokujesz do krytyki swojego auta... Jeszcze raz wyluzuj pośladki i przyjmuj wszystko na klatę ! |
|
|
|
 |
Parzych
Prince of Biłgoraj 2012

Model: Ford Fiesta Mk6`06
Wersja: Ambiente
Silnik: 1.6Duratec 100KM
Imię: Jacek
Wiek: 52 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 8085 Skąd: WawaTeam/Praga
|
Wysłany: 30 Paź 2011, 20:51
|
|
|
tytan254 napisał/a: | PLANOWANE ZMIANY / PLANOWANE PRACE
a. wizualne: moze dokładki zderzaków? | Nie może, te progi aż krzyczą o dokładki zderzaków... |
_________________ BARDZO PROSZĘ O NIE MĘCZENIE MNIE NA PW (ANI PRZEZ GG) PROŚBAMI DORADZENIA W SPRAWIE ZAKUPU AUTA (ANI W SPRAWACH MECHANIKI/ELEKTRYKI OGÓLNEJ I CAR AUDIO), NIE ZNAM SIĘ I MAM JUŻ DOŚĆ PISANIA TEGO KAŻDEMU!!! OD TEGO SĄ TEMATY W DZIALE "PRZED ZAKUPEM (ORAZ MECHANIKA/ELEKTRYKA/CAR AUDIO)"!!! DZIĘKUJĘ, DOBRANOC...
F16 w obiektywie Krzyśka Palińskiego
 |
|
|
|
 |
tytan254
Wersja: Trend
Imię: Tomasz
|
Wysłany: 31 Paź 2011, 09:20 Re: 1.25,16vZetec-Trend by Tytan254
|
|
|
pozdrawiam:)bedą pieniążki na wiosne to może wtedy te zderzaczki-chociaż na nasze drogi to nie za bardzo chyba,bo nisko by wtedy były.
szczepan522 napisał/a: | tytan254, Ja bym się na twoim miejscu nie załamywał, ani nie denerwował krytyką... Przyjmij na klatę krytykę i żyj dalej Twoje auto twoje mody, głowa do góry! na FKP ceni się ludzi za otwartość i to że jak coś spartolisz od razu się o tym dowiesz Nie oczekuj że będą wszyscy się zachwycać wszystkim co robisz, robisz to dla siebie i ty będziesz chwalony lub krytykowany na ulicy (poza nią również) tym bardziej pytając się o efekt prowokujesz do krytyki swojego auta... Jeszcze raz wyluzuj pośladki i przyjmuj wszystko na klatę ! |
spartolone nic tam nie jest-nie denerwuje sie chłopcze:)
Pufcio napisał/a: | tytan254 napisał/a: | Tu cie musze zmartwic-poniewaz autko sprawuje sie super i jezdzi niennaganie!!! |
Ale mnie to nie martwi W tej chwili moja dieslowa koza złoiłaby temu zielonemu "nienagannemu" Smokozordowi dupsko nawet jakbym ruszał z dwójki... o to się tutaj rozchodzi.
Przyjemnością powinno być zwracanie na siebie uwagi nie w każdy możliwy sposób (czyli: "byle jak, byle odwracali głowę"), tylko w taki, który wzbudzi zdrową ciekawość albo i zazdrość. A widząc chociażby odpowiedzi na tym forum możesz stwierdzić jakie ludzie mają na ten temat zdanie. |
mają zdanie,ale nie wszyscy i tylko stąd!a taki pewny jestes swojego autka,ze nie dam rady?!:)do Rudy nie mam daleko:) |
_________________ tytan254 |
Ostatnio zmieniony przez Parzych 10 Paź 2013, 14:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Parzych
Prince of Biłgoraj 2012

|
Wysłany: 31 Paź 2011, 11:57
|
|
|
tytan254 napisał/a: | może wtedy te zderzaczki-chociaż na nasze drogi to nie za bardzo chyba,bo nisko by wtedy były. | Po pierwsze, albo progi i dokładki, albo progi aut, bo same wyglądają niekompletnie... tytan254 napisał/a: | a taki pewny jestes swojego autka,ze nie dam rady? | Po drugie, najpierw zobacz wykres z hamowni Pufciowozu, ja jestem pewny że nie masz szans...
Po trzecie, chyba jednak się denerwujesz, skoro do Szczepana piszesz "chłopcze"... |
_________________ BARDZO PROSZĘ O NIE MĘCZENIE MNIE NA PW (ANI PRZEZ GG) PROŚBAMI DORADZENIA W SPRAWIE ZAKUPU AUTA (ANI W SPRAWACH MECHANIKI/ELEKTRYKI OGÓLNEJ I CAR AUDIO), NIE ZNAM SIĘ I MAM JUŻ DOŚĆ PISANIA TEGO KAŻDEMU!!! OD TEGO SĄ TEMATY W DZIALE "PRZED ZAKUPEM (ORAZ MECHANIKA/ELEKTRYKA/CAR AUDIO)"!!! DZIĘKUJĘ, DOBRANOC...
 |
Ostatnio zmieniony przez Parzych 10 Paź 2013, 15:01, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Puff
Forumowy Maruda

|
Wysłany: 31 Paź 2011, 13:33
|
|
|
Parzych - trzeba było nie pokazywać, może flaszkę za 1 przejazd bym zarobił
tytan254 napisał/a: | mają zdanie,ale nie wszyscy i tylko stąd! |
Jeśli dobrze rozumiem co chciałeś przekazać, to:
primo - mieć zdanie może każdy, niezależnie od tego czy to pochwała czy krytyka
secundo - jeśli jesteś popierany przez znikomy odsetek ludzi, a cała reszta krytykuje podając powody (a nie: "tak, bo tak"), to masz prawo podejrzewać, że coś jest nie tak...
Jasne, możesz sobie dłubać, nikt nie zabroni, szkopuł w tym, że nie widać tutaj żadnej konsekwencji, ale "byle dużo, byle by było"...
ps. da się odpisać trzem osobom w poście, nie cytując całej wypowiedzi - nie dość, że wygląda to przejrzyściej, to temat nie stanowi w połowie odpowiedzi Autora... |
_________________ "Rób to, co kochasz, żyj jak chcesz i nie patrz na to, co mówią inni,
bo jeśli zaczniesz działać tak, jak chcą inni, to będziesz żyć dla innych, a nie dla siebie."
|
|
|
|
 |
Parzych
Prince of Biłgoraj 2012

|
Wysłany: 31 Paź 2011, 13:38
|
|
|
Pufcio, już edytowałem, może jeszcze nie widział... |
 |
|
|
|
 |
mieszko
Naczelny spamer F.K.P.

Silnik: 1.0/80KM
Imię: Mieszko
|
Wysłany: 31 Paź 2011, 13:43
|
|
|
Pufcio napisał/a: | Parzych - trzeba było nie pokazywać, może flaszkę za 1 przejazd bym zarobił
tytan254 napisał/a: | mają zdanie,ale nie wszyscy i tylko stąd! |
Jeśli dobrze rozumiem co chciałeś przekazać, to:
primo - mieć zdanie może każdy, niezależnie od tego czy to pochwała czy krytyka
secundo - jeśli jesteś popierany przez znikomy odsetek ludzi, a cała reszta krytykuje podając powody (a nie: "tak, bo tak"), to masz prawo podejrzewać, że coś jest nie tak...
Jasne, możesz sobie dłubać, nikt nie zabroni, szkopuł w tym, że nie widać tutaj żadnej konsekwencji, ale "byle dużo, byle by było"...
ps. da się odpisać trzem osobom w poście, nie cytując całej wypowiedzi - nie dość, że wygląda to przejrzyściej, to temat nie stanowi w połowie odpowiedzi Autora... |
Pufcio, Marcin już ostrzegał , większość w temacie wyjaśniona , nie róbmy drugiego "ruchu oburzonych" na Forum FKP , ewentualne protesty oraz pisanie wniosków o postawienie właściciela auta przed Trybunałem Stanu będzie można zacząć dopiero wtedy jak umieści na nim naklejki Klubowe. Jego auto = jego wizja = jego sprawa a nam nic do tego... tyle ode mnie |
_________________  |
|
|
|
 |
Puff
Forumowy Maruda

|
Wysłany: 31 Paź 2011, 15:05
|
|
|
mieszko - no toż przecież nie wdeptuję w ziemię, ani z błotem nie mieszam. Wyrażam swoje zdanie - a póki nie wiąże się to z obrażaniem, nikt nie może mnie tutaj z siekierką gonić |
|
|
|
|
 |
Dawidoff4
Klubowicz
Wiek: 42 Dołączył: 05 Kwi 2009 Posty: 307 Skąd: Rakoniewice
|
Wysłany: 31 Paź 2011, 23:51
|
|
|
Widzę, że porady forumowiczów z FKP na razie na niewiele się zdały, bo ołner uparcie trzyma się swojej "wizji" auta ... Po jakiego grzyba nabijacie posty do tego tematu, który ma już 4 strony i cieszy się popularnością jakby to była jakaś wypasiona fiesta
Gościu możesz sobie krytykować i bluzgać na innych - ba nawet kupę zrobić a i tak ta "wizja" się na FKP nie przyjmie ... |
_________________ były Fiesty (5x MK3, 3x MK4, 1x MK5) i Puma
był Citroen Saxo
był Fiat 126P
był Nissan Micra K11 SuperS
był VW Polo 6N2 GTI
był Seat Arosa
jest Kia Ceed II Kombi
 |
Ostatnio zmieniony przez Parzych 10 Paź 2013, 15:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Puff
Forumowy Maruda

|
Wysłany: 31 Paź 2011, 23:53
|
|
|
Dawidoff4 - od kiedy to wyznacznikiem "fajności" tematu jest liczba postów się w nim znajdujących? Piszesz jakbyś zazdrościł |
|
|
|
|
 |
Dawidoff4
Klubowicz
|
Wysłany: 1 Lis 2011, 00:00
|
|
|
Pufcio napisał/a: | "fajności" |
"popularny" nie oznacza dla mnie "fajny"
Pufcio napisał/a: | Piszesz jakbyś zazdrościł |
że niby ja ?? broń Panie Boże |
był Citroen Saxo
był Fiat 126P
był VW Polo 6N2 GTI
był Seat Arosa
jest Kia Ceed II Kombi
 |
|
|
|
 |
Puff
Forumowy Maruda

|
Wysłany: 1 Lis 2011, 00:03
|
|
|
Dawidoff4 napisał/a: | "popularny" nie oznacza dla mnie "fajny" |
No weź, żałujesz mu popularności... Jakbyś pod remizą stanął Pumą, to nie przyciągnęłaby tylu spojrzeń co ta mk5 Na pewno zazdrościsz |
|
|
|
|
 |
Dawidoff4
Klubowicz
|
Wysłany: 1 Lis 2011, 00:07
|
|
|
Pufcio napisał/a: | Jakbyś pod remizą stanął Pumą, to nie przyciągnęłaby tylu spojrzeń co ta mk5 |
w pełni się z tobą Pufcio zgadzam |
był Citroen Saxo
był Fiat 126P
był VW Polo 6N2 GTI
był Seat Arosa
jest Kia Ceed II Kombi
 |
|
|
|
 |
Lenin
Wiek: 37 Dołączył: 05 Lip 2009 Posty: 71 Skąd: Lublin/Warszawa
|
Wysłany: 10 Paź 2013, 10:26
|
|
|
matko bosko, nie wiedziałem, że da się tak spaskudzić fiestę :/
te zdjęcia to doskonały przykład czego się nie powinno robić z autem, turecki tuning, wiejski tuning... dziwie się, że jej jeszcze nie widziałem na żadnej stronie typu wiocha.pl :/
jestem na nie! |
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|