Warning: include(/home2/fkp/public_html/forum/cache/board_config.php): failed to open stream: No such file or directory in /home2/fkp/public_html/forum/common.php on line 259

Warning: include(): Failed opening './cache/board_config.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home2/fkp/public_html/forum/common.php on line 259
:: View topic - jakie g³osniki
Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
Fiesta Klub Polska

Previous topic «» Next topic

jakie glosniki
Author Message
nowy
[Deleted]

Posted: 5 Apr 2005, 22:31   jakie g³osniki [ !!! ]

Siemka wszystkim kupi³em na dniach takie radio http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45939591 ma ono wyjscie na 4 g³osniki i mam pytanie bo chce wymienic g³osniki na nowe jakie mi radzicie itp. mile widziane linki odnoszace mnie do danego produktu :) pozdrawiam

Joseph
[Deleted]

Posted: 6 Apr 2005, 20:49    [ !!! ]

Idealnym rozwi±zaniem jest uk³ad 6-ciu g³o¶ników.2 pod³±czasz pod rear(ty³) i 4 pod przewody front . I teraz , ja mam tak : tweetery zamontowane w obudowach lusterek , w drzwiach midbasy , a w pó³kê wcisn±³em woofery .
I teraz pytanie,ile chcesz (czytaj :mo¿esz )wydaæ ?
pozdrawiam :roll:

cinot
[Deleted]

Posted: 6 Apr 2005, 21:41    [ !!! ]

http://caraudiosecurity.com/catalog/images/INFINITY-REFERENCE-6000CS.jpg

Ja mam co¶ takiego u siebe w przednich drzwiach w dorabianych panelach i gra super, cena za u¿ywki ko³o 300 zeta ale trzeba im wzmacniacza
midbas ma 16 cm cykade³ko nie wiem takie standardowe, jedwabna kopu³ka
Polecam naprawde w tej cebie rewelka

Kurtus
[Deleted]

Posted: 7 Apr 2005, 06:38    [ !!! ]

[quote="cinot"]http://caraudiosecurity.com/catalog/images/INFINITY-REFERENCE-6000CS.jpg

Ja mam co¶ takiego u siebe w przednich drzwiach w dorabianych panelach i gra super, cena za u¿ywki ko³o 300 zeta ale trzeba im wzmacniacza
midbas ma 16 cm cykade³ko nie wiem takie standardowe, jedwabna kopu³ka
Polecam naprawde w tej cebie rewelka[/quote]

nooo :) to juz konkret

cinot
[Deleted]

Posted: 10 Apr 2005, 21:41    [ !!! ]

No nie powiem bardzo przyzwoite g³o¶niki, tyle ¿e bardzo pr±do¿erne, tzn: ¿e nie ma sensu ich pod³±czaæbezpo¶rednio pod radio, MUSZ¡ mieæwzmacniacz, taki by dawa³ co najmiej 100w na kana³.
Odp³ac±siêsoczystym basem i super sopranami.
naprawdêpolecam je bardzo cocno, aha- to nie s± g³o¶niki do technoi itp: najlepiej im w bluesie, rocku i muzyce powa¿nej- daj± radêw techno ale jak chcesz s³uchaætechniawek to kup lepiej co¶firmy kicx.
podobno s±oki

[ REPLY ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: