[MK3] Radio Ford 2007 i wzmacniacz |
Autor |
Wiadomość |
Pele

Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: Inny
Imię: Michał
|
Wysłany: 6 Cze 2011, 11:21 [MK3] Radio Ford 2007 i wzmacniacz
|
|
|
Do tego radia potrzebny jest zewnętrzny wzmacniacz sygnału. Czy zamiast oryginalnego wzmacniacza oferowanego przez Forda można podłączyć taki zwykły jak do tuby ?? Bo na opisie kostek widziałem że są dwa wyjścia L/P, dwa wejścia L/P oraz wyjścia FL, FR, RL, RR. Z tego co wydedukowałem to z tego radia wychodzi sygnał do wzmacniacza, następnie wzmocniony sygnał wraca do radia i radio rozdziela sygnał na głośniki prawe lewe itp. Jest tak ?? W takim przypadku wyjście z radia podłączam pod wejście do wzmacniacza, a ze wzmacniacza jak idą kanały na głośniki to wpuszczam je zpowrotem w wejście radia. Będzie to to działać ?? |
|
|
|
 |
Mafios
Junior Admin

Model: Ford Fiesta Mk3`91
Wersja: RST
Silnik: 1.6i8V/130KM
Imię: Patryk
|
Wysłany: 8 Cze 2011, 14:06
|
|
|
bedzie ja mam tak zrobione , jak masz orginalny kabel do wzmacniacza to chetnie sie wymienie na taki przerobiony na cincze |
_________________ RS TURBO |
|
|
|
 |
Pele

Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: Inny
Imię: Michał
|
Wysłany: 9 Cze 2011, 10:55
|
|
|
Ok, dzięki. A kabla niestety nie mam |
|
|
|
 |
Mafios
Junior Admin

Model: Ford Fiesta Mk3`91
Wersja: RST
Silnik: 1.6i8V/130KM
Imię: Patryk
|
Wysłany: 9 Cze 2011, 23:09
|
|
|
ja mam powiedzmy w 3/4 orginalny ale tak z ciekawosci powiem ci ze znalazlem taki kabel ale wolaja za niego 150pln :( i dlatego nie moge orginalnego wzmaka podlaczyc :( |
_________________ RS TURBO |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.