[MK3] Postojowki |
Autor |
Wiadomość |
kamil wolski

Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: Inny
|
Wysłany: 21 Lut 2010, 21:50
|
|
|
Mam, podoba mi się, policja się nie czepia tak jak i do wszelkich Voyagerów i innych amerykańców. |
_________________ było: 104KM 220Nm
jest: 133KM 186Nm |
|
|
|
 |
Lenin
Model: Ford Fiesta Mk5`00
Silnik: 1.25i/75KM
Wiek: 37 Dołączył: 05 Lip 2009 Posty: 71 Skąd: Lublin/Warszawa
|
Wysłany: 25 Lut 2010, 00:18
|
|
|
sorry ale jaki jest sens wsadzac postojowki w kierunkowskazy skoro tych swiatel sie praktycznie nie uzywa?? no chyba ze ktos sie lansuje na miescie stoi na parkingu i pali postojowki.. buractwo jak dla mnie i tyle, chyba ze podacie jakies praktyczne zastosowanie? |
|
 |
kamil wolski

|
Wysłany: 25 Lut 2010, 11:16
|
|
|
Cytat: | sorry ale jaki jest sens wsadzac postojowki w kierunkowskazy skoro tych swiatel sie praktycznie nie uzywa?? no chyba ze ktos sie lansuje na miescie stoi na parkingu i pali postojowki.. buractwo jak dla mnie i tyle, chyba ze podacie jakies praktyczne zastosowanie? |
Te "burak" (bo tak określiłeś również i mnie w tym momencie), warto by było dowiedzieć się jak działają światła w aucie zanim wydasz opinię. Dodam tylko że nie zapalisz świateł mijania bez postojówek.
 |
|
|
|
 |
Pele

Imię: Michał
|
Wysłany: 25 Lut 2010, 22:11
|
|
|
Kamilu, właśnie się chciałem Ciebie o te postojówki pytać Wsadziłeś dodatkową żarówkę do kierunku czy kombinowałeś z przekaźnikiem ?? |
|
|
|
 |
kamil wolski

|
Wysłany: 25 Lut 2010, 23:51
|
|
|
Z tego co wiem jest dodatkowa żarówka |
|
|
|
 |
Pele

Imię: Michał
|
Wysłany: 26 Lut 2010, 17:41
|
|
|
Aha ok dzięki |
|
|
|
 |
Lenin
Model: Ford Fiesta Mk5`00
Silnik: 1.25i/75KM
Wiek: 37 Dołączył: 05 Lip 2009 Posty: 71 Skąd: Lublin/Warszawa
|
Wysłany: 28 Lut 2010, 01:58
|
|
|
kamil wolski napisał/a: |
Te "burak" (bo tak określiłeś również i mnie w tym momencie), warto by było dowiedzieć się jak działają światła w aucie zanim wydasz opinię. Dodam tylko że nie zapalisz świateł mijania bez postojówek.
|
no i sorry z tego co widze to zadne praktyczne rozwiazanie z tego nie wyniklo ni to bardziej oswietla ni co, tylko dezorientuje kierowce bo wyglada jakby ci sie caly czas kierunkowskaz palil
to rozwiazanie przypomina mi listwy led ktore wszechobecnie ludzie montuja i wyglada to przekomicznie, bo co innego w aucie w ktorym zostalo to dopasowane stylistycznie (np audi) a co innego w 20 letnim samochodzie... jestem zdecydowanie przeciwnikiem wszelkich udziwnien stad moja subiektywna opinia sorry jesli poczules sie urazony ale lubie auta seryjne z ewentualnymi lekkimi zmianami |
|
 |
Maher
Model: Ford Fiesta Mk3`95
Silnik: 1.3i/60KM
Imię: Adam
Wiek: 35 Dołączył: 29 Wrz 2009 Posty: 159 Skąd: Skierniewice
|
Wysłany: 28 Lut 2010, 10:20
|
|
|
dla mnie Twoje porownanie list led z Tesco do postojowek w kierunkach jest przekomiczne
kazdy ma inny gust i na ten temat nie powinno sie dyskutowac |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.