[MK3] Dyskoteka w tylnych swiatłach |
Autor |
Wiadomość |
Turbo
Model: Ford Fiesta Mk3`89
Wersja: CL
Silnik: 1.1/55KM
Imię: Paweł
|
Wysłany: 3 Sty 2010, 17:42 [MK3] Dyskoteka w tylnych swiatłach
|
|
|
witam mam takie pytanie a zarowno problem tka jak w temacie mam dyskoteke w tylnych swiatlach a mianowice wlacze kierunek w prawo to albo mi swieci i do tego jeszcze troche mrugaja swiatla mijania i stopu albo kierunek wogole nie swieci a za to swiatla mijania i stopu mi mruga co jest taka rzecza spowodowane wymieniaelm zarowki i nic przeczyscilem styki lampy tylnej i tez nic nie dalo .. a zaczelo mi sie to all robic dopiero po tym jednym ostrym przymrozku ...co bylo -20 stopni ... wiec prosze o szybka odp .. z gory dzieki za pomoc |
Ostatnio zmieniony przez trzeci 3 Sty 2010, 20:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Freeman
Moderator

Model: Ford Fiesta Mk3`89
Wersja: C
Silnik: 1.1i/50KM
Imię: Sławek
Wiek: 43 Dołączył: 06 Kwi 2007 Posty: 3513 Skąd: Ostrzeszów
|
Wysłany: 3 Sty 2010, 17:45
|
|
|
W sumie to jakbyś poszukał to byś znalazł już odpowiedź w istniejących tematach.
Musisz sprawdzić masę. |
_________________ Znalazłeś odpowiedź na forum? Daj znać jak usunąłeś problem/usterkę.
Fiesta Klub Polska na YouTube
Planujesz zakup auta lub innej rzeczy? Szukasz porady? Zajrzyj do działu "Przed zakupem"
Pochwal się swoim autem |
|
|
|
 |
Mad_Maxs

Model: Ford Fiesta Mk3`94
Wersja: CLX
Silnik: 1.3i/60KM
|
Wysłany: 3 Sty 2010, 19:13
|
|
|
Freeman napisał/a: | W sumie to jakbyś poszukał to byś znalazł już odpowiedź w istniejących tematach.
Musisz sprawdzić masę. |
Dokładnie, kawałek kabla w rękę, podłacz gdzieś do masy i sprawdź która żarówka nie ma swojej.. miałem tak z przodu, gdy reflektor mrugał przy włączonym kierunkowskazie |
_________________ Nie bede jezdził szybciej, niz moj anioł stróż potrafi latać. |
|
|
|
 |
luk-90
Prince of Tor Kielce 2014

Model: Ford Fiesta Mk3`92
Wersja: SuperS
Silnik: ST 170
|
Wysłany: 3 Sty 2010, 20:33
|
|
|
mi ostatnio wariowały światła z tyłu, kierunku prawie nie bylo i ogolnie cos powalone było, okazało się ze złącze przy lampie zaśniedzialo, po oczyszczeniu wszystko wrocilo do normy |
_________________ ==> Co dwa wałki rozrządu, to nie jeden
Cytat: | Skąd wiesz, że masz 7,5s/100? Bo BMW 320i oraz 525i zostają w tyle | Tekst roku |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.