MK3 XR2I do 1,8D? |
Autor |
Wiadomość |
GUMIS
Model: Ford Fiesta Mk3`91
Wersja: CLX
Silnik: 1.8D/60KM
Imię: Michał
|
Wysłany: 15 Wrz 2009, 21:13
|
|
|
Fordon napisał/a: | zamiast z podziwem spotkaja sie z usmiechem i chyba dosc szybko znajdziesz foto swojego auta w galeriach agro tuningu albo na TVN turbo u tedego... |
no i o to chodzi żeby to nie była kolejna wieś tuningiem interesuje sie juz okolo 5 lat kupywalem przez ten czas wiele magazynów tuningowych i szkolilem sie pod względem stylistyki aut i puki co tylo raz spotkałem sie ze słowem wieś skierowanym na mój projekt graficzny jak chcesz to poogladaj www.tuningmax.fbl.pl przyda sie i twój komętaż bo dzięki takim komętazom mogłem sie doskonalić dzięki szczerym wypowiedziom |
|
|
|
 |
Miły

Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: 2.0/16V
Wiek: 39 Dołączył: 25 Lis 2007 Posty: 2084 Skąd: Gostyń/PGS RFxx
|
Wysłany: 15 Wrz 2009, 21:24
|
|
|
nie no rozbił mnie tekst o lampach... lepiej kup Peugeota od razu - mniej dłubania... po co zmieniać z innego auta, jak ori można ładne założyć?
Panie, daj Pan spokój... |
_________________ Była Fiesta MK3 1.8D "Złomek"
Jest Opel Vectra B 2.0 16V "Czerwona Viki" |
|
|
|
 |
Fordon

Model: Ford Fiesta Mk3`94
Silnik: ST 170
Imię: Konrad
|
Wysłany: 15 Wrz 2009, 21:36
|
|
|
Dobra pany na moje to w mechanice temat raczej bardzo zeskoczyl na OT i jesli chcecie kontyuowac odnosnie stylistyki oraz temu podobnych proponuje nowy temat w HP.
Wypowiem sie odnosnie auta jesli zobacze VT, reszta w innym temacie. |
|
 |
Piter
Ninja TEAM

Model: Ford Fiesta Mk3`92
Wersja: Xr2i
Silnik: RS2000/150KM
|
Wysłany: 15 Wrz 2009, 22:37
|
|
|
Już był kiedyś taki jeden projekt
... i zgnił w krzakach.
Zobaczę to uwierzę. |
_________________ MK3 XR2i Czarna Curva 1.6 CVH --- RSCurva 2.0 N7a + SZPERA
MK4 1.25 ZETEC Ghia
MK6 1.4 TDCI w automacie - coraz gorzej ze mną ... |
|
|
|
 |
kamil wolski

Silnik: Inny
|
Wysłany: 15 Wrz 2009, 22:47
|
|
|
Chłopaku. Ostatnio pojawił się na forum człowiek który nie tyle robił co kupił tak wypaśnie stuningowaną Fiestę. Bo normalne były bebe a on miał wypas i lampy z jakiegoś Puga chyba właśnie. Po pierwszej obcierce zmienił na serię i się cieszy. A skoro chcesz ładować zawias sportowy do MK3 1.8D/TD to znaczy że jeszcze niewiele wiesz na temat tego auta, a już na pewno nie czytałeś forum. |
_________________ było: 104KM 220Nm
jest: 133KM 186Nm |
|
|
|
 |
LOY
Członek Honorowy FKP

Model: Ford Fiesta Mk3`93
Silnik: 1.8i16V/130KM
Wiek: 47 Dołączył: 16 Mar 2005 Posty: 1367 Skąd: Zamość/Łódź
|
Wysłany: 16 Wrz 2009, 09:33
|
|
|
GUMIS napisał/a: | Fordon napisał/a: | Poszerzenia niby jakie?? |
poszeżenia miały być w stylu chiszpańsko francuskim takie bbaloniaste na szerokie fele do tego lampy tył albo peugeot 206 albo mini one a z przodu od peugeota 306 po lifcie fele na początek dla oszczędności albo 15 albo 16" stalowe poszerzane zderzaki własnej roboty wnetrze biały skaj deska przerobiona ale puki co trzeba uzbierac kwote odpowiednia później w miare mozliwosci fele szprychowe 16" z rantem
p |
drogi kolego ..twoja wizja juz w zamierzeniu brzmi koszmarnie ...uspokajajaco ze nic z tego co napisałes nie zostanie zrealizowane ..dlaczego tak mysle ..forumowe doswiadczenie ..poszumisz ..pofantazjujesz a potem szybciutko zejdziesz na ziemie jak policzysz kase ..jestes młody ..Twoje mozliwosci finansowe sa zapewne skromne (zapewne bo jezdizsz dorzmnieta stara fiesta a nie imprezą) wiec na spektakularnych planach sie skonczy .
Ze swej strony dam \\\\tobie rade starego ..samochodziarza -estety . Nie warto zmieniac aut w duzym stopniu ..to głupie a efekt zazwyczaj jest ciezkostrawny ..pomysl ze kiedys ktos długo dumał zeby auto na które patrzysz wygladało tak jak wyglada ..zazwyczaj jego wyglad jest tworem skonczonym i najlepszym ..mozna indywidualizowac szczegóły .poprawiac detale ..liftingowac auto ..ale nie ma sensu robisz potworka hybryde kilku aut ..zupełnie odmiennych w stylu i okresie produkcji .Swiat pełen jest róznych samochodów ..i mozna znalezc auto które jest gotowe i nie trzeba sie meczyc z pojazdem którego stylistyka tak bardzo ciebie odpycha ze masz ochote odebrac mu tozsamosc .
PS.. przegladsz zdecydowanie złe gazety ...ucz sie stylu a nie kiczu !!! patrz na customy ..culty ..dofinansowane JDM ..zapomnij o szpachlowozach z francji ..te auta wzbudzaja juz nie smiech ale politowanie .. |
_________________ dużo fiest było ..jeszcze jakaś będzie |
|
|
|
 |
GUMIS
Model: Ford Fiesta Mk3`91
Wersja: CLX
Silnik: 1.8D/60KM
Imię: Michał
|
|
|
|
 |
kamil wolski

Silnik: Inny
|
Wysłany: 16 Wrz 2009, 10:46
|
|
|
Wanna Be Focus RS dla mnie wieś. MImo że Focus RS pierwszej generacji to dla mnie mistrzostwo. |
_________________ było: 104KM 220Nm
jest: 133KM 186Nm |
|
|
|
 |
Radkalkin

Model: Ford Fiesta Mk3`92
Silnik: 1.8i16V/130KM
Imię: konrad
|
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.