|
Wygaszony przez: Lokmen 28 Cze 2009, 17:27 |
[MK5] cieknie w kabinie podczas pracy klimatyzacji |
Autor |
Wiadomość |
Puff
Forumowy Maruda

Model: Ford Fiesta Mk5`00
Wersja: Fun
Silnik: 1.8DI/75KM
Imię: Dawid
Wiek: 38 Dołączył: 22 Cze 2008 Posty: 5740 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 19 Sie 2009, 14:36
|
|
|
grzes87 - na mój gust eliminuje się najpierw przyczyny, nie skutki chyba, że chcesz robić na opak, bo narzekasz na nadmiar czasu (a chyba jednak tak nie jest) |
_________________ "Rób to, co kochasz, żyj jak chcesz i nie patrz na to, co mówią inni,
bo jeśli zaczniesz działać tak, jak chcą inni, to będziesz żyć dla innych, a nie dla siebie."
Wierny osiołek pochłania jedynie
|
|
|
|
 |
grzes87
Model: Ford Fiesta Mk4`98
Wersja: Inna
Silnik: 1.3i/60KM
Imię: Grzes
|
Wysłany: 19 Sie 2009, 21:11
|
|
|
Pufcio, wszystko chce zrobic za jednym razem nie lubie fuszerki wiec jak cos robie to do skutku a zeby dobrze to bylo zrobione to musze wszystko rozkrecic
wg mnie jest to robota na dluzszy wieczor poniewaz po ulewnych deszczach tez mi sie pojawia woda pod wycieraczka pasazera. przypuszczam ze to przez obudowe filtra powietreza/kabinowego (tego z prawej strony) nie leci tak zeby byla kaluza ale kropelkami sie saczy a meczy mnie to wiec najprawdopodobniej bede musial zdjac deske bo inaczej nie ma jak sie tam dostac |
|
 |
Puff
Forumowy Maruda

|
Wysłany: 19 Sie 2009, 21:16
|
|
|
grzes87 napisał/a: | Pufcio, wszystko chce zrobic za jednym razem |
No tak, to trzeba było napisać od razu, że:
grzes87 napisał/a: | po ulewnych deszczach tez mi sie pojawia woda pod wycieraczka pasazera |
W każdym razie... :
grzes87 napisał/a: | przypuszczam ze to przez obudowe filtra powietreza/kabinowego |
Tam praktycznie nie ma dojścia... chyba, że masz urwaną tą plastikową klapkę zasłaniającą filtr? Tam nie ma prawa się dostać choćby gram wody... (chyba jedyna opcja, przy której dałoby się tam nalać wody, to przejazd przez rzekę... ) |
_________________ "Rób to, co kochasz, żyj jak chcesz i nie patrz na to, co mówią inni,
bo jeśli zaczniesz działać tak, jak chcą inni, to będziesz żyć dla innych, a nie dla siebie."
|
|
|
|
 |
grzes87
Model: Ford Fiesta Mk4`98
Wersja: Inna
Silnik: 1.3i/60KM
Imię: Grzes
|
Wysłany: 19 Sie 2009, 21:41
|
|
|
Pufcio, mialem dzwona w zeszlym roku w pazdzierniku. dostalem w prawy rog i mozliwe ze cos mi sie tam zruszylo i przeceizka pod pokrywa jak jest caly ten prostokatny plastik ale na plasko... bo tam gdzie sie wklada filtr wszystko jest okey .
masz jakis inny pomysl ktoredy moze sie dostawac woda do pasazera ? zaznaczam ze u kierowcy sucho jest |
Ostatnio zmieniony przez grzes87 20 Sie 2009, 16:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Puff
Forumowy Maruda

|
Wysłany: 20 Sie 2009, 12:20
|
|
|
grzes87 napisał/a: | masz jakis inny pomysl ktoredy moze sie dostawac woda do pasazera ? zaznaczam ze u kierowcy sucho jest |
Niestety nie przerabiałem tego w Fieście (u mnie nic nie cieknie, więc niczego nie ruszam ) |
|
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|