[MK3] Dokładki do zderzków |
Autor |
Wiadomość |
ZonExE

Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: Inny
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2 Cze 2009, 18:41 [MK3] Dokładki do zderzków
|
|
|
Mam fieste MK3 91r. i brzydko wyglądające te dolne wystające blach spod zderzków tzn to gdzie pas przedni i tylko laczą sie z błotnikami.
czy takie cos zasłoni to badziewie??
http://allegro.pl/item642..._fiesta_95.html
bo usunolem duzo rdzy z tamtych rejonów ale i tak brzydko wygląda.
Czy to bedzie pasować i jak sie to montuje.
zdjęcie mojej fiestuli:)
http://img8.imageshack.us/img8/5717/spa0093n.jpg
powiedzcie proszę mi jak najszybciej bo aukcja nie bedzie trwać wieczność:) |
|
|
|
 |
hubi_2006

Model: Ford Fiesta Mk4`99
Wersja: Techno
Silnik: 1.25i/75KM
Imię: Hubert
Wiek: 37 Dołączył: 03 Cze 2007 Posty: 1479 Skąd: Kruszwica
|
Wysłany: 2 Cze 2009, 18:52
|
|
|
Będą pasowały ale ten pas przedni rdzewiejącej blachy trzeba usunąć żeby zamontować dokładkę (chyba). Te dokładki to zapewne laminaty z allegro więc warto jeśli już chcesz je kupić czymś wzmocnić żeby się nie pokruszyły. Hmmm z fotki wynika patrząc na reflektory że Twoja fiesta miała kiedyś dzwon |
_________________ Powyższy post nie ma na celu obrazy czytelnika. Wszelka nadinterpretacja jego treści może wynikać z przypadku lub celowego doszukiwania się nieistniejących treści obraźliwych, jak i pogardliwych.
ebesz szkerebe debesz (R) |
|
|
|
 |
ZonExE

Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: Inny
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2 Cze 2009, 19:03
|
|
|
Dzwon to miala ale tylko kierunkowskazu:D
Przy mnie gość wiechal mi Iveco w przednia lampe i kierunek:D
i nie umiem tego wyprostować/
Możesz napisać jak dokładnie sie to montuje?? i jak wzmocnic?? |
|
 |
MISIEK
Model: Ford Fiesta Mk3`95
Wersja: Calypso
Silnik: 1.3i/60KM
|
Wysłany: 2 Cze 2009, 19:29
|
|
|
Powinno Ci wejsc bez problemu ,bez zadnego wycinania.Dokładke mozesz od dołu dokrecic do zderzaka lub zespawac u jakiegos "plastika".To nie orginał wiec napewno pojawia sie problemy ze spasowaniem
Pozdrawiam i Powodzenia |
|
|
|
 |
bitar [Usunięty]
|
Wysłany: 15 Cze 2009, 10:29
|
|
|
Dokładka podejdzie bez problemu, bez większego modingu. Najlepiej będzie jeżeli sciągniesz przedni zderzak ( 2 śruby od komory silnika + 2 przy nadkolach) dopasujesz dokładkę i dokęcisz ją blachowkrętami na poziomie świateł tam powinin byc delikatny rancik
Dokładka sama w sobie mocno siedzi osobiscie jezdziłem z niedokęconą ponad rok odpadła dopiero po dzwonie (i dalej wygladała jak nówka nic sie z nią nie stało) A co do usztywnianie to w sumie nie ma sensu, laminat dolega do profilu przedniego pasa jedyne co to jest narazone to dolny rancik moza go zalac od środka żywicą bądź pianką do okien dla amortyzacji |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.