|
[MK3] Altek, ładowanie, instalacja |
Autor |
Wiadomość |
kazi
Model: Ford Fiesta Mk3`92
Wersja: Xr2i
Silnik: Inny
Imię: Rafał
|
Wysłany: 4 Maj 2009, 16:50
|
|
|
zaraz zaraz nie wpadaj w zachwyt bo to jest forum dla innych też i opisz co było przyczyną i jak to rozwiązałeś bo znow bedziesz pisać ze cos było a tu nie wiadomo co było |
_________________ PzMot - Polski Związek Motorowy w Gorzowie.
New Wozidło : Citroen Xantia 1,8 Turbo |
|
|
|
 |
diodalodz

Model: Ford Fiesta Mk1`82
Wersja: C
Silnik: 1.0/45KM
Imię: Krzysztof
|
Wysłany: 4 Maj 2009, 17:08
|
|
|
bede na majowym zlocie a upominać się nie muszę . Za obiecanki macanki to już bym miał willę z basenem i 3 etatowe dziewczyny do rozrywki Opisz co było przyczyną a ja wtedy zamknę i przeczyszczę ze spamu |
|
|
|
 |
odyniec

Model: Inne auto
Wersja: Ghia
Silnik: Inny
Imię: B.
Wiek: 39 Dołączył: 07 Sie 2005 Posty: 1610 Skąd: Merzdorf
|
Wysłany: 4 Maj 2009, 17:15
|
|
|
kazi napisał/a: | zaraz zaraz nie wpadaj w zachwyt bo to jest forum dla innych też i opisz co było przyczyną i jak to rozwiązałeś bo znow bedziesz pisać ze cos było a tu nie wiadomo co było |
Cytat: | wszystko zostało podpięte tak jak Krzysiek radziłeś i...(chwila niepewności, zainteresowanie rośnie)...TAK, żarówka zapaliła się, choć w zegarach przy bezpiecznikach nie dawała znaku życia. Idąc tropem jaki mi wskazałeś - poszedłem po ścieżkach w liczniku i co się okazało...w jednym miejscu prawdopodobnie się przepaliła...połączenie było przerwane - więc to jak mniemam jest winowajcą mojej złości i nie sprawności auta.
No, ale akumulator był za słaby, aby odpalić:P |
toć pisałem ;P |
_________________ Model: Ford Fiesta mk6 `05 Wersja: ST Silnik: 2.0i (5) (150kkm)
Model: BMW 3 e46 `01 Wersja: ? Silnik: 2.2i (5) (270kkm) |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|