Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row

|
|
[MK3] Poszukuje Instrukcji do radia Ford 2006/2007 RDS kasec |
| Author |
Message |
Nesor
Model: Ford Fiesta Mk3`92
Wersja: Xr2i
Silnik: 1.8i16V/130KM
Imię: Piotr
|
Posted: 14 Feb 2009, 12:02 [MK3] Poszukuje Instrukcji do radia Ford 2006/2007 RDS kasec
|
[ !!! ]
|
|
ma ktoś może instrukcje do wyżej wymienionego radia?
[URL=http://img4.imageshack.us/my.php?image=28681581bgx2.jpg][img]http://img4.imageshack.us/img4/2015/28681581bgx2.th.jpg[/img][/URL] |
|
|
|
|
Pietrov [Deleted]
|
Posted: 15 Feb 2009, 12:39
|
[ !!! ]
|
|
| muszę stwierdzić że niezłą animacje zrobiłeś, mi się podobało :ok: a co do radia to jakieś troszkę stare jest old ale bez urazy ;) |
|
|
|
|
DemptD
Moderator
Model: Ford Fiesta Mk3`95
Wersja: Trend
Imię: Jacek
|
Posted: 15 Feb 2009, 16:51
|
[ !!! ]
|
|
| Nesor ja mam te radio [tylko ta wersje ze zdejmowanym panelem :rotfl:], instrukcja moze by sie gdzies znalazla ale to szwabska bedzie jak cos.. a poza tym to po co Ci instrukcja do niego? tam za duzo opcji nie masz :D |
|
|
|
|
Nesor
Model: Ford Fiesta Mk3`92
Wersja: Xr2i
Imię: Piotr
|
Posted: 15 Feb 2009, 16:58
|
[ !!! ]
|
|
[quote="Pietrov"]troszkę stare jest[/quote]
stare ale jare, nie potrzebuje leprzego jak narazie... :P
a co do instrukcji to nie wiem co za niektore opcje są... dokładnie to to przyciski TP AMS itd... |
|
|
|
|
DemptD
Moderator
Model: Ford Fiesta Mk3`95
Wersja: Trend
Imię: Jacek
|
Posted: 16 Feb 2009, 20:28
|
[ !!! ]
|
|
TP - oznacza pierwszenstwo informacji dla kierowcow czyli powiedzmy masz sobie puszczona muzyczke przez adapter kaseta -> mp3 player i nagle wlacza ci sie program pierwszy polskiego radia i gadaja o wypadkach, warunkach na drodze itd. po skonczeniu gadania muzyczna wraca spowrotem ;)
napisz co jeszcze chcesz wiedziec, bo ksiazka chyba w garazu lezy i pojde najwyzej jutro i sprawdze i napisze ;) |
|
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Add this topic to your bookmarks Printable version
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
|