|
[MK3] Praktycznie nie jedzie, zero przyspieszenia |
Autor |
Wiadomość |
Maras27

Model: Ford Fiesta Mk3`95
Wersja: CL
Silnik: 1.1i/50KM
Imię: Marek
Wiek: 41 Dołączył: 20 Wrz 2007 Posty: 16 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 10 Sty 2009, 18:22
|
|
|
bidżej86 napisał/a: | wszystko super, tylko po takiej samoadaptacji (o ile w ogóle w 15 min zresetował się sterownik) może się okazać, że wciąga wachę jak czołg... |
Haha, powiem Ci ze w ostatnim okresie pociagnela 10,5 litra na 100 Dodatkowo teraz przy wlaczaniu silnika wskakuja na chwile jakies wysokie obroty (tak samo jak przy zatrzymaniu sie na swiatlach) i po ok. 5 sekundach opadaja... Chyba pojde zaraz wyciagne akumulator na noc i jutro zrobie wszystko na spokojnie |
|
 |
MARIUSZ.B

Model: Ford Fiesta Mk5`00
Wersja: Sport
Silnik: 1.6i16V/100KM
Wiek: 46 Dołączył: 02 Lut 2005 Posty: 1961 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 10 Sty 2009, 19:26
|
|
|
Dajcie spokój z tą samoadaptacją, tyle razy wyciągałem aku i nic później nie kombinowałem. Montowałem akumulator, odpalałem, wsiadałem i jechałem i nie było problemów. Nie wzrastało spalanie, nie brakowało mocy i nie było problemów z obrotami. Maras27 myślę, że twoje problemy na pewno nie są spowodowane jakąś złą samoadaptacją. |
_________________ PBXSERWIS centrale telefoniczne
 |
|
|
|
 |
bidżej

Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: Inny
Imię: Bartek
Wiek: 39 Dołączył: 22 Maj 2008 Posty: 4784 Skąd: Stuttgart
|
Wysłany: 10 Sty 2009, 22:35
|
|
|
MARIUSZ.B, to może moja jest jakaś dziwna? Bo bez samoadaptacji (albo ze złą) żre 1-1.5l/100km więcej |
_________________ www.twojrobot.blogspot.com |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|