[MK4] jak założyc w mk4 głosniki w tylnych boczkach |
Autor |
Wiadomość |
dida

Model: Ford Fiesta Mk4`96
Wersja: L
Silnik: 1.3/58KM
Imię: dawid
Wiek: 42 Dołączył: 16 Sie 2008 Posty: 158 Skąd: Czechowice
|
Wysłany: 4 Wrz 2008, 12:14 [MK4] jak założyc w mk4 głosniki w tylnych boczkach
|
|
|
czy ktoś już montował głośniki w tylnych boczkach w mk4?czy jest to sens?co wy o tym myślicie? |
_________________ WIDZIAŁEŚ KIEDYŚ FIESTE Z DRZEWA? NIE? TO WYJDZ NA DRZEWO I POPATRZ NA NIĄ... |
|
|
|
 |
sulos

Model: Ford Fiesta Mk4`98
Wersja: Flair
Silnik: 1.25i/75KM
Imię: Krzysiek
Wiek: 27 Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 547 Skąd: Statek miłości
|
Wysłany: 4 Wrz 2008, 12:17
|
|
|
z punktu widzenia jakosci dzwieku - nie ma sensu. wrecz powiedzialbym, ze jakosc dla osob siedzacych z przodu sie pogorszy
z punktu widzenia glosnosci, lansu, baunsu i punktow respektu pod remiza - kazdy glosnik ma sens |
_________________ http://www.sulkov.pl
sulos - główny malkontent, maruda, czepialski przeciwnik chądóf i szmelcfagenóf klubu.
Belmondo barów mlecznych i stołówek przyzakładowych
Pod oknem:
Alfa Romeo Mito
Audi Coupe
W międzyczasie było:
Ducati Monster
Saab 900
Chąda syfik 4gen :> |
|
|
|
 |
dida

|
Wysłany: 4 Wrz 2008, 16:20
|
|
|
Raczej granie pod remizą mnie nie kręci.poprostu ktoś mi żucił taki pomysł i zapewnił ze bedzie ekstra!to już mi sie wydawało dziwne.już sobie wyobrarzałem jak cały boczek trzęsie sie i obija o karoserie!
[ Dodano: Nie Wrz 07, 2008 11:28 ]
przez ten czas troche pojeżdziłem i posłuchałem to tu to tam ..i podsumuje temat montowania głośników w fiescie trzy drzwiowej w boczkach z tyłu!
N I E M O N T U J C I E !!!!! M A S A K R A ! ! <stop> <stop> <stop> |
_________________ WIDZIAŁEŚ KIEDYŚ FIESTE Z DRZEWA? NIE? TO WYJDZ NA DRZEWO I POPATRZ NA NIĄ... |
|
|
|
 |
sudoMK4

Wersja: Flair
Silnik: 1.8D/60KM
Imię: Adrian
Wiek: 35 Dołączył: 26 Lip 2008 Posty: 282 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 20 Wrz 2008, 14:47
|
|
|
ja mam tylko styłu głośniki chyb 13 ale zmieniam na lepsze bo to jeszcze po poprzednim właścicielu a z przodu ni mam naraźie nie myślę bo nie chce zdejmować tapicery |
_________________ http://www.fiestaklubpols...der=asc&start=0
 |
|
|
|
 |
Puff
Forumowy Maruda

Model: Ford Fiesta Mk5`00
Wersja: Fun
Silnik: 1.8DI/75KM
Imię: Dawid
Wiek: 38 Dołączył: 22 Cze 2008 Posty: 5740 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 20 Wrz 2008, 18:27
|
|
|
Ja planuję na tył [w miejsce do tego z definicji przeznaczone] wrzucić jakieś takie byle-co, byleby grało, bo ludzie siedzący z tyłu (jeśli mają zaszczyt podróżowania ze mną - LOL) to jak radio nie jest dosyć głośno, to niewiele słyszą. Głośniki są, jak mają szpecić audio, to w radiu można je wyłączyć - niemniej tak jak pisałem - jak ktoś siedzi z tyłu, to na pewno usłyszy coś z radia jak to będzie na <0,5 regulatora. |
_________________ "Rób to, co kochasz, żyj jak chcesz i nie patrz na to, co mówią inni,
bo jeśli zaczniesz działać tak, jak chcą inni, to będziesz żyć dla innych, a nie dla siebie."
Wierny osiołek pochłania jedynie
|
|
|
|
 |
dida

|
Wysłany: 21 Wrz 2008, 16:44
|
|
|
nie wiem czy ktoś zauwarzył,ale ja pytałem o te boczki plastikowe w srodku auta,a nie o te boczki w komoże bagażnika łączące sie z tylnią półką w których jest miejsce na głosniki... :jupijej: |
|
|
|
 |
Puff
Forumowy Maruda

|
Wysłany: 21 Wrz 2008, 16:54
|
|
|
dida napisał/a: | nie wiem czy ktoś zauwarzył,ale ja pytałem o te boczki plastikowe w srodku auta |
To tam się cokolwiek o rozsądnej wielkości zmieści?
ps. "zauważył" i "komorze" |
_________________ "Rób to, co kochasz, żyj jak chcesz i nie patrz na to, co mówią inni,
bo jeśli zaczniesz działać tak, jak chcą inni, to będziesz żyć dla innych, a nie dla siebie."
|
|
|
|
 |
dida

|
Wysłany: 23 Wrz 2008, 11:02
|
|
|
przecież tu nie pisownia jest najważniejsza!!!tylko nasze fiestki!!! :1xf:
[ Dodano: Wto Wrz 23, 2008 11:03 ]
|
|
|
|
 |
Puff
Forumowy Maruda

|
Wysłany: 23 Wrz 2008, 13:34
|
|
|
dida napisał/a: | przecież tu nie pisownia jest najważniejsza! |
Nie jest, dziwi mnie jednak, że Cię to po oczach nie kłuje...
Swoją drogą, że uczepiłeś się mojego post scriptum, a na główne pytanie nie odpowiedziałeś. |
|
|
|
|
 |
|