zaczynamy granie w F2 |
Autor |
Wiadomość |
kratek

Model: Ford Fiesta Mk3`95
Wersja: Inna
Silnik: 1.8D/60KM
Imię: Michał
Wiek: 42 Dołączył: 14 Sie 2005 Posty: 146 Skąd: wielkopolska
|
Wysłany: 8 Mar 2008, 21:08 zaczynamy granie w F2
|
|
|
Witam wszystkich Jako ze przyszedl czas na zabawe zmiane auta, dal on takze nowe mozliwosci w instalacje audio, we fiescie niestety nie bylo juz wiekszych mozliwosci,byla zbyt...ze tak powien nieszczelna pomimo wygluszen:yes:
ale wracając do sensu...przelozylem wiekszosc sprzetu do fabki i efekt jest mysle lepszy, jednak szczelnosc i sztywnosc calosci daje duzy plus na korzysc jakosci dzwieku
Nie mniej nie jest to jeszcze "wersja finalna" a dopiero początek
Drzwi przednie zostaly wygluszone, dodalem specjalne dystanse i zostal zamontowany zestaw Hert Esk 165, juz same glosniki podlaczone pod wzmak daly bardzo przyjemny i zaskakujący dla mnie efekt tyłu chwilowo brak, wiec mozna powiedziec ze jest to idealny zestaw przod + sub z bagaznika standartowo nie pozostalo za wiele zagoscily w nim dwa wzmaki z fiestki Mac'a Mp 2000 i Mp 4000 w calosci dają moc ok 1500W/600Rms
oraz subik Tsw 306C, ktory niedlugo doczeka sie nastepcy
a ponadto: ogrome ilosci kabli, i co mnie zdziwilo bardzo ciezko jest kupic bezpieczniki pow 60A
fotki dodam innym razem bo mam problemy z ich wyslaniem pozdro |
_________________ ..:::Projekt Futura:::.
..:::Diesel TEAM:::...
..:::Fabka TDI:::.....
..::WIELKOPOLSKI SQUAD FKP::.. |
|
|
|
 |
lehu8

Model: Ford Fiesta Mk7`09
Wersja: Inna
Silnik: 1.25Duratec/82KM
Imię: Leszek
Wiek: 48 Dołączył: 23 Maj 2004 Posty: 329 Skąd: Wałbrzych
|
|
|
|
 |
FiFa
Klubowicz
Model: Ford Fiesta Mk3`95
Wersja: Futura
Silnik: 2.0/16V
Imię: Kamil
Wiek: 36 Dołączył: 22 Lut 2007 Posty: 1118 Skąd: Panki/Cze-wa
|
Wysłany: 9 Mar 2008, 17:42
|
|
|
kratek napisał/a: | Drzwi przednie zostaly wygluszone, dodalem specjalne dystanse i zostal zamontowany zestaw Hert Esk 165, juz same glosniki podlaczone pod wzmak daly bardzo przyjemny i zaskakujący dla mnie efekt tyłu chwilowo brak, wiec mozna powiedziec ze jest to idealny zestaw przod + sub | Nowosci tym nie odkryłes Kazdy Ci tak powie...
Ale daj jakies zdjecia i wogole.... Bo narazie temat taki troche bez sensu..... |
_________________ Tuning to choroba, szukam lekarza...
Fiesta 1.1 -> Futura 1.6 16v ->Futura 1.8 16v (130KM) -> Futura RS 2.0 16v (N7a-150KM) ->Futura RS 2.3 16v (165KM) ->aktualnie RSTurbo 2.0 16v prace trwają... |
|
|
|
 |
molu

Model: Inne auto
Wersja: Ghia
Silnik: 1.8i16V/130KM
|
Wysłany: 9 Mar 2008, 18:47
|
|
|
Wlasnie dawaj foty bo cie wymoderuje
pzdr |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.