Przesunięty przez: molu 19 Lip 2009, 15:42 |
jak wpisac kod do radia |
Autor |
Wiadomość |
ramzes583 [Usunięty]
|
Wysłany: 3 Kwi 2007, 12:04 jak wpisac kod do radia
|
|
|
Witam jak w temacie moja panna ma forda fieste z 94 roku i jest tam radio seryje o numerze 2014 i zle wpisala kod i zablokowaloi sie co trzeba zrobuic by miec mozliwosc ponownego w pisania kodu prosze o pomoc i z gory thx for all |
|
|
|
 |
abla [Usunięty]
|
Wysłany: 3 Kwi 2007, 12:12
|
|
|
Odłącz radio od zasilania i po ponownym podłączeniu powinna być już możliwość wprowadzenia kodu. |
|
|
|
 |
ramzes583 [Usunięty]
|
Wysłany: 3 Kwi 2007, 12:15
|
|
|
abla napisał/a: | Odłącz radio od zasilania i po ponownym podłączeniu powinna być już możliwość wprowadzenia kodu. |
a na jaki okres czasu musze odlacxzyc radio i najlpeiej scignac chyba kleme z aku?? |
|
|
|
 |
abla [Usunięty]
|
Wysłany: 3 Kwi 2007, 12:24
|
|
|
Zdjęcie klemy akumulatora nie jest najlepszym rozwiązaniem, bo zresetuje Ci się komputer. Lepiej pogimnastykuj się trochę i odepnij wtyczkę z tyłu radia. Coś mi się kojarzy, że ponownie kod można było wprawadzić po około pół godziny, ale myślę, że wystarczy odpięcie na kilkanaście sekund. Zresztą to już możesz sprawdzić metodą prób i błędów |
|
|
|
 |
ramzes583 [Usunięty]
|
Wysłany: 3 Kwi 2007, 12:33
|
|
|
abla napisał/a: | Zdjęcie klemy akumulatora nie jest najlepszym rozwiązaniem, bo zresetuje Ci się komputer. Lepiej pogimnastykuj się trochę i odepnij wtyczkę z tyłu radia. Coś mi się kojarzy, że ponownie kod można było wprawadzić po około pół godziny, ale myślę, że wystarczy odpięcie na kilkanaście sekund. Zresztą to już możesz sprawdzić metodą prób i błędów |
ok bede prubowal jak cos to bede pisal
[ Dodano: Wto Kwi 03, 2007 12:53 ]
wycignalem radio i nie pamietasz moze jaki jest ten kod bo jak by sie zresetowalo to bym go w pisal odp |
|
|
|
 |
dday

Model: Ford Fiesta Mk3`96
Wersja: Classic
Silnik: 1.3i/60KM
Wiek: 44 Dołączył: 29 Gru 2004 Posty: 390 Skąd: wawa-anin
|
Wysłany: 3 Kwi 2007, 17:11
|
|
|
ramzes583 napisał/a: |
wycignalem radio i nie pamietasz moze jaki jest ten kod bo jak by sie zresetowalo to bym go w pisal odp |
dla kazdego egzemplaza inny
to już powinieneś wiedzieć Ty lub właścicielka samochodu |
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.