Przesunięty przez: szynszyl 17 Kwi 2006, 11:53 |
Wyjmowanie radia |
Autor |
Wiadomość |
Artur Z [Usunięty]
|
Wysłany: 15 Paź 2004, 11:06 Wyjmowanie radia
|
|
|
Duże radio można wyjąć (bez nakładów finansowych w te kluczyki w kształcie liter U) mając 4 śrubokręty lub 4 wiertła
Ja użyłem modelu 2 + 2 i teścia....
Wkładmy je w otwory (z czuciem ale głęboko) rozginamy na zewnątrz (wszystke jednocześnie) i.... trzecią ręką wyciągamy radio. Ja miałem kaseciaka więc trzecią łapę wsadziliśmy w otwór na kasete. Z CD może być większy problem. Samemu nie udało mi sie tego zrobić bo zajety troche prowadzeniem pojazdu. Stanowczo odradzam zabawy podczas jazdy.
Pozdrawiam ArturZ |
|
|
|
 |
grabo [Usunięty]
|
Wysłany: 18 Paź 2004, 10:23
|
|
|
No ja wymieniałem radio z kaseciaka na CD i sam sobie poradziłem dwoma rękami. Zdjałem poprostu cały ten plastik gdzie siedzi radio i regulacja ogrzewania. I radio samo wyszło razem z nim. |
|
|
|
 |
szynszyl
EKSTERMINATOR
Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: Inny
|
Wysłany: 19 Paź 2004, 21:35
|
|
|
jak się ma zwinne paluszki to bez niczego można od tyłu popchnąć radyjko i samo wychodzi bez śrubokręta. (tylko bez komentarzy - jestem płci męskiej!) |
_________________ 1% dla mojego syna |
|
|
|
 |
Żółwik Tuptuś
Ninja TEAM

Model: Ford Fiesta Mk1`81
Wersja: Turbo
Silnik: Inny
|
Wysłany: 19 Paź 2004, 21:53 Re: Wyjmowanie radia
|
|
|
Artur Z napisał/a: | Duże radio można wyjąć (bez nakładów finansowych w te kluczyki w kształcie liter U) mając 4 śrubokręty lub 4 wiertła
Ja użyłem modelu 2 + 2 i teścia....
Wkładmy je w otwory (z czuciem ale głęboko) rozginamy na zewnątrz (wszystke jednocześnie) i.... trzecią ręką wyciągamy radio. Ja miałem kaseciaka więc trzecią łapę wsadziliśmy w otwór na kasete. Z CD może być większy problem. Samemu nie udało mi sie tego zrobić bo zajety troche prowadzeniem pojazdu. Stanowczo odradzam zabawy podczas jazdy.
Pozdrawiam ArturZ |
niby proste ale jak sie nie wie to można szkód narobić
Do FAQ !!!!!!!!! |
_________________ Wanna Rallye Team
&
Bad Boys Racing Team
ADHD/Adrenaline |
|
|
|
 |
rom72 [Usunięty]
|
Wysłany: 8 Sty 2005, 15:06 nie udało mi się wyjąć radia
|
|
|
Próbowałem wyjąć radiomagn. kasetowy z mk5 ale mimo włożenia 4 gwoździ w otworki nie chciało wyjść. Coś blokuje, mimo charakterystycznego trzasku po włożeniu gwoździ. Może ktoś wie jak to się wyjmuje? |
|
|
|
 |
Jinks [Usunięty]
|
Wysłany: 8 Sty 2005, 15:34 Re: nie udało mi się wyjąć radia
|
|
|
rom72 napisał/a: | Próbowałem wyjąć radiomagn. kasetowy z mk5 ale mimo włożenia 4 gwoździ w otworki nie chciało wyjść. Coś blokuje, mimo charakterystycznego trzasku po włożeniu gwoździ. Może ktoś wie jak to się wyjmuje? |
Samo włożenie to trochę mało, musisz je rozchylic na zewnątrz dosyc silnie ale z umiarem.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.