Przesunięty przez: molu 25 Sty 2009, 20:49 |
mata wygłuszająca |
Autor |
Wiadomość |
hors_e [Usunięty]
|
Wysłany: 1 Lis 2006, 18:24 mata wygłuszająca
|
|
|
Witam!
nie wiem czy w dobrym dziale ale poszukuje maty wygłuszającej do mk4 3d do drzwi pasażera i kierowcy poniewarz poprzedni właściciel potraktował ją brutalnie i zacieka woda a poza tym lubie jak wszystko jest takie jak powinno
chodzi mi o ta na załączonym foto( między boczkami a blachą)
 |
|
|
|
 |
RzEzNiK

Wersja: Inna
Silnik: Inny
Wiek: 42 Dołączył: 14 Sty 2005 Posty: 81 Skąd: Kielce-Kraków
|
Wysłany: 2 Lis 2006, 12:32
|
|
|
Jeśli lubisz oryginał - odezwij sie na giełdzie do PiotraRKR mana, a ja radze zakupic na allegro mate do głuszenia audio (ciszej w aucie lepsze granie w efekcie). Kupisz maty po 6zł o wymiarach 50x25cm nie wiem ile wyjdzie tego -policz sobie. na allegro tego pełno(możesz kupic też tylko na załatanie dzióry bo to samoprzylepce są) |
_________________ Co mozna zrobic z grapefruta,kota i noża?
---==::: RzEzNiK i jego śmigająca kanapa:::==---
Kielce - Kraków
2.0 16v + LPG
.: frakcja małopolska :. - AKTYWNIE |
|
|
|
 |
hors_e [Usunięty]
|
Wysłany: 2 Lis 2006, 14:09
|
|
|
a czy jak kupie dużą to bez problemu wyprofiluje tak żeby na ten styropian pasowało wgłębienie? |
|
|
|
 |
Kamil

Model: Ford Fiesta Mk3`94
Wersja: C
Silnik: 1.8i16V/130KM
Imię: Kami
|
Wysłany: 2 Lis 2006, 14:39
|
|
|
jasne że wyprofilujesz tylko najpierw będziesz musiał ja lekko rozgrzać np suszarką do włosów |
_________________ ..::Zawsze warto spróbować aby nie żałować::..
..::Rzeczy trudne można zrobić od razu , dopiero niemożliwe wymagają trochę czasu::..
WAWA Team |
|
|
|
 |
hors_e [Usunięty]
|
Wysłany: 2 Lis 2006, 14:55
|
|
|
aha,dzięki - które
jeszcze tylko jedno pytanko bo widze że są maty boll , app - które są lepsze?
co myślicie o tych matach |
|
|
|
 |
RzEzNiK

Wersja: Inna
Silnik: Inny
Wiek: 42 Dołączył: 14 Sty 2005 Posty: 81 Skąd: Kielce-Kraków
|
Wysłany: 2 Lis 2006, 19:27
|
|
|
Powiem że jakoś nie widze sensu przepłacania za coś czego nie wykożystasz... aż takiego grania chyba nie wsadzisz do fiesty ?? moim zdaniem stare dobre bitumiczne masty mają odpowiednie parametry i tego się będę trzymał. |
_________________ Co mozna zrobic z grapefruta,kota i noża?
---==::: RzEzNiK i jego śmigająca kanapa:::==---
Kielce - Kraków
2.0 16v + LPG
.: frakcja małopolska :. - AKTYWNIE |
|
|
|
 |
hors_e [Usunięty]
|
Wysłany: 3 Lis 2006, 16:03
|
|
|
tak tylko że zwykłe bitumiczne z tego co się orientuję to zimą są sztywne i nie za wiele dają efektu jaki dają latem. ja wychodzę z założenia że jak robić to raz a porządnie(nie zawsze tanio znaczy dobrze)!!
a co do grania to już zamontowałem 16 (narazie blg) ale właśnie zbieram fundusze na cosik lepszego bo miałem kilka nieplanowych wydatków i sprzęt który miałem kupić pierwotnie musi poczekać jeszcze miesiąc |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.