Tłumik Ulter |
Autor |
Wiadomość |
Baraccuda [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Bad_Boy__Zabrze

Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: Inny
Imię: Adrian
|
Wysłany: 9 Paź 2006, 09:12
|
|
|
co sadze ? mam taki sam i jestem zadowolony. teraz jak sie juz przepalil to chodzi bardzo ladnie, szczegolnie przy schodzeniu z obrotow, ale mozna nim tez kulturalnie pojezdzic. ogolnie moge polecic, tylko zalezy czego Ty wymagasz od tlumika ? |
_________________ http://www.fiestaklubpols...pic.php?t=42523 Ford Fiesta mk4 1.4 Zetec-S (była)
http://www.fiestaklubpols...pic.php?t=43628 VW Polo Classic 1.6 (jest)
 |
|
|
|
 |
Kolin

Wersja: CLX
Imię: Mateusz
Wiek: 37 Dołączył: 24 Maj 2006 Posty: 428 Skąd: Ostrów Wlkp
|
Wysłany: 9 Paź 2006, 09:45
|
|
|
Ja mam podobny tłumiczek i bardzo dobrze sie sprawuje jak kolega powyrzej napisal,gdy silnik schodzi z obrotow wydaje ladny dzwiek i umnie jest taki slyszalny wygar przy 1.5 tys i od 2,5 do 3 tys obr jest ladny ryk:) buczenie wrecz:) podsumowujac im wiecej gazu bedziesz wciskal tłumik bedzie glosniejszy im mniej bedzie bardziej spokojny:) tak jest umnie:) |
_________________ Alfa Romeo 147 Mjet 174,4 / 374,4 Powered by Cinsoft |
|
|
|
 |
zefir

Wersja: Inna
Imię: Piotruś
Wiek: 39 Dołączyła: 30 Wrz 2004 Posty: 1562 Skąd: Łódź/Ozorków
|
Wysłany: 9 Paź 2006, 12:14
|
|
|
ja mam wlasnie taki na sprzedanie za cale 80 zl uzywany jak cos zglos sie na PW |
_________________ Cific TypeS r18a2 140KM 180NM
...drin team.... |
|
|
|
 |
LOY
Członek Honorowy FKP

Model: Ford Fiesta Mk3`93
Wersja: Xr2i
Silnik: 1.8i16V/130KM
Wiek: 47 Dołączył: 16 Mar 2005 Posty: 1367 Skąd: Zamość/Łódź
|
Wysłany: 9 Paź 2006, 14:05
|
|
|
montowałem kilka ..wszystkie mają sie dobrze....a jak chcesz zaoszczędzic gadaj z zefirem ..jak nie zeżarty z zewnątrzi nie grzechocze...to cena jest dobra i uzywkę można brac ...na 100procent końcówki są nierdzewne i trwałe. |
_________________ dużo fiest było ..jeszcze jakaś będzie |
|
|
|
 |
abla [Usunięty]
|
Wysłany: 9 Paź 2006, 14:59
|
|
|
Również polecam Ulterka, nawet może lepiej ten używany od zefira, jeśli jest w dobrym stanie. Ja mam zamontowany nowy, powoli się przepala ale nadal jest cichy, na niskich delikatny pomruk, na wysokich prawie jak seria (oczywiście przy moim silniczku i przy seryjnym środkowym i kacie to nie spodziewam się więcej - ale to niedługo się zmieni ) |
|
|
|
 |
Baraccuda [Usunięty]
|
|
|
|
 |
abla [Usunięty]
|
Wysłany: 10 Paź 2006, 15:49
|
|
|
Identyczny jak mój - dobry zakup Musisz tylko poczekać, aż się przepali, bo nowy chodzi prawie jak seria |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.