Przesunięty przez: molu 4 Kwi 2008, 10:28 |
Ochrona PIONEERA!! |
Autor |
Wiadomość |
Kacper [Usunięty]
|
Wysłany: 27 Paź 2005, 23:18
|
|
|
tak jak pisze Danio - z tym ze mnie postraszono wyzszymi kwotami... na elektrodzie ten temat tez bym poruszany, ogólnie jak przeszukasz internet to jest na ten temat sporawo napisane wiem bo sam to przerabialem z pół roku temu. i tak jak pisze Danio, Blaupunkt ma wmontowane podtrzymanie - właśnie moja Valencia lezy na biurku koło monitora |
|
|
|
 |
Jaroslaw82 [Usunięty]
|
Wysłany: 6 Lis 2005, 07:47
|
|
|
No coz, patet ekstra.. napewno zlodzieja zatka jak to zobaczy przez co straci troche czasu... jak wiadomo dla zlodzieja czas cenna rzecz... ale dla ciebie chyba tez? Jak dlugo rozbrajasz swoj system? Poza tym wspolczuje pasazerowi- caly czas ma blache w kolanie |
|
|
|
 |
picio_18
Model: Inne auto
Wersja: Ghia
Silnik: Inny
Imię: Piotr
|
Wysłany: 6 Lis 2005, 13:56
|
|
|
zabezpieczenie pierwsza klasa ... ale na mój gust wymaga dopracowania |
_________________ MONDEO 2.0 TDCI 115KM GHIA CZARNY
MOJE HOBBY |
|
|
|
 |
tosterzz [Usunięty]
|
Wysłany: 6 Lis 2005, 15:20
|
|
|
nic to nie pomoze, jak przyjdzie jakis mlot bez mozgu. Mojego kolegi ojcu jak kradli radio to lomem rozpieprzyli cala deske rozdzielcza, a nie mial zadnych zabezpieczen (no poaz tym ze panel wyjmowal), wiec wystarczylo je wysunac. Po prostu kompletni idioci to byli. |
|
|
|
 |
spenser [Usunięty]
|
Wysłany: 9 Lis 2005, 15:58
|
|
|
Konsola jest w tej chwili do wymiany :lol: bo ma otworów jak ser |
|
|
|
 |
Jaroslaw82 [Usunięty]
|
Wysłany: 10 Lis 2005, 06:19
|
|
|
Nie tylko konsola srodkowa!! Przeciez z boku tez sa dziury- caly plaskit (ten szary) ktory jest na desce trzeba wymienic...
Moim zdaniem najlepszym zabezpieczeniem jest odpowiednio zrobiona orginalna zaslepka miejsca na radio. Wystarczy odpowiednio dociac ja z tylu zeby nie wystawala i.. radyjka nie widac! A po co zlodziej ma ryzykowac, wlamywac sie, skoro nie ma pewnosci czy radio jest, czy moze faktycznie nic nie ma pod zaslepka!
A! I jeszcze jeden sposob- nie chwalic sie swoim sprzetem! W koncu zlodziej uslyszy co my mamy w aucie i nie omieszka przyjsc..
Pozdro |
|
|
|
 |
Danio

Model: Ford Fiesta Mk3`95
Wersja: Xr2i
Silnik: 1.6i8V/110KM
|
Wysłany: 10 Lis 2005, 09:47
|
|
|
Jaroslaw82 napisał/a: | Nie tylko konsola srodkowa!! Przeciez z boku tez sa dziury- caly plaskit (ten szary) ktory jest na desce trzeba wymienic...
Moim zdaniem najlepszym zabezpieczeniem jest odpowiednio zrobiona orginalna zaslepka miejsca na radio. Wystarczy odpowiednio dociac ja z tylu zeby nie wystawala i.. radyjka nie widac! A po co zlodziej ma ryzykowac, wlamywac sie, skoro nie ma pewnosci czy radio jest, czy moze faktycznie nic nie ma pod zaslepka!
A! I jeszcze jeden sposob- nie chwalic sie swoim sprzetem! W koncu zlodziej uslyszy co my mamy w aucie i nie omieszka przyjsc..
Pozdro |
ale koledze chodziło o deskę rozdzielczą...inaczej nazywa sie ją konsolą...co do zabezpieczeń to pozostaję przy kieszeni..zaślepka dobra rzecz ale jak Cię przyuważą to też będzie nieciekawie..no i oczywiście słuchanie z umiarem w okolicach miejsca zamieszkania |
_________________ Dobra Fiesta nie jest zła
 |
|
|
|
 |
Rycho
Model: Ford Fiesta Mk3`93
Wersja: S
Silnik: 1.8i16V/105KM
Wiek: 50 Dołączył: 26 Maj 2004 Posty: 203 Skąd: Trzebnica
|
Wysłany: 10 Lis 2005, 10:01
|
|
|
albo zaślepka wyglądająca jak radio którego nie opłaca się kraść, np safari
Rycho |
_________________ JetCar XR2
I,i,i ja mówię ci, że ci, co władzę mają
Robią syf i w tym syfie się tarzają
I mówię ci, że ten, kto ma władzę
Niech zawsze, zawsze budzi w tobie odrazę |
|
|
|
 |
djpleban [Usunięty]
|
Wysłany: 20 Sty 2006, 16:40
|
|
|
NO COMENT
STARY......... BRAWO ZA KREATYWNOŚC
POZA TYM..... JEŚLI CHODZI O POŁAMANIE KOKPITU........
KOMU BY SIĘ CHCIAŁO Z TYM SZARPAC
JEDYNIE JAKIEMUŚ DESPERATOWI |
|
|
|
 |
micał1bolo

Model: Ford Fiesta Mk3`92
Wersja: CLX
Silnik: 1.4/73KM
|
Wysłany: 22 Sty 2006, 00:44
|
|
|
masz pech bo masz pionniera i tak ci go zwina!! wybierz inne firmy mniej popularne a tej samej klasy tak jak ja . Ja mam BLAUPUNKTA zgórnej półki i mam spokuj!!!!! |
|
|
|
 |
Danio

Model: Ford Fiesta Mk3`95
Wersja: Xr2i
Silnik: 1.6i8V/110KM
|
Wysłany: 22 Sty 2006, 01:47
|
|
|
micał1bolo napisał/a: | masz pech bo masz pionniera i tak ci go zwina!! wybierz inne firmy mniej popularne a tej samej klasy tak jak ja . Ja mam BLAUPUNKTA zgórnej półki i mam spokuj!!!!! |
siema Michał....nareszcie się odezwałeś ...ja już myślałem że CIę gdzieś wcięło...wpadnij na jakiegoś spota czasem |
_________________ Dobra Fiesta nie jest zła
 |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.